Filtrer efter kategori
 
loading
Æggejagt og påskesjov

Æggejagt og påskesjov

Hvilket barn kunne ikke godt tænke sig at møde påskeharen? Og få lov til at fylde en pose til randen med påskeæg? Nu har du muligheden for at give dit barn den vildeste påske-oplevelse.

DYSTOPIA ENTERTAINMENT er nok mest kendt for deres ’Haunted House’, men ved påsketid går de mange dygtige skuespillere, instruktører og make-up artister i den stik modsatte retning – her står den nemlig på påskejagt og sjove aktiviteter i eventyrverden UTOPIA. Og den 22. april åbnes dørene til den magiske verden på FÆNGSLET i Horsens.

Konceptet er lige så simpelt, som det er genialt: For 125 kr. får dit barn adgang til en masse sjove påskelege i et stort aktivitetsområde fra kl. 10:00–16:00. Her kan der prøves kræfter med æggeløb, æggepetanque, æggetårns-bygning og gækkebrevs-klipning. Der er også tegne-workshop, ansigtsmaling og meget mere.

Billetten giver desuden adgang til den store påskejagt, hvor en række sjove fantasivæsener (inklusiv selveste påskeharen) underholder og interagerer med dit barn, mens der ledes efter påskeæg gemt i området. Prøv engang og pitch idéen til dit barn og se, om ikke det tager kegler.

Påskejagten er for børn op til 10 år, men hele familien må naturligvis gerne hjælpe til. Voksne følger gratis med børn.

Event info

Den 22. april 2018 | Kl. 10-16

125 kr. pr. barn op til 10 år.
FÆNGSLET
Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Arrangør