Filtrer efter kategori
 
loading
Aktivitetsløb – FÆNGSLETs Eventyrland

Aktivitetsløb – FÆNGSLETs Eventyrland

I vinterferien slår FÆNGSLET dørene op til sjov for hele familien! Her inviterer vi indenfor til sjove aktiviteter, inspireret af Lewis Carrols bog ”Alice i Eventyrland”. Gå på opdagelse i FÆNGSLETs udgave af Eventyrland, hvor du bl.a. kan opleve en udsmykket labyrint og spille kroket med flamingoer.

Velkommen til Eventyrland!

Det er den helt rigtige dag, du har valgt at komme til Eventyrland på. Du ved måske ikke, hvordan du er kommet hertil, men det er helt normalt. Her sker nemlig mange ting, som ville være underlige i vores verden, men som er helt normale i Eventyrland.

Og det er den helt rigtige dag, både fordi du er her, men også fordi Hattemageren og Vårharen holder ikke-fødselsdag i Harens have. Hjerter Dronning har inviteret dig til sin daglige kroketturnering i Slotshaven, men da hun er lidt skrap, er der nogle ting du skal løse.

Først og fremmest skal du finde Dronningens elskede handsker. Så har nogle af kortsoldaterne plantet de forkerte roser. Hjælp dem med at fikse det, så dronningen ikke bliver vred. Kortsoldaterne kunne også godt bruge lidt hjælp til deres kortakrobatik. Det er nok også en god idé at lære Hummerkvadrillen, hvis Dronningen nu skulle byde op til dans.

Når du går på opdagelse gennem Eventyrland, vil du støde på mange underlige, men helt Eventyrlands-normale væsner, såsom Tusindbenet Absolem og Filurkatten Chess. Ham skal man holde godt øje med, da han har det med at gøre sig usynlig, som det passer ham.

Men glem ikke ikke-fødselsdagen hos Haren og Hattemageren. Det er et selskab, du absolut ikke må gå glip af. Hvis du skynder dig, kan du vist nok nå begge dele!

Afsted afsted, uret tikker!

Alder: Anbefalet 4-11 år

GRATIS AKIVITETER VED OVERNATNING
Kom til aktivitetsløbet helt gratis, når I booker en overnatning i SleepIns fængselsceller. Få en ekstra fængslende oplevelse med et vinterferieophold for hele familien!

OPLEV FAMILIEAKTIVITETER PÅ FÆNGSELSMUSEET
Husk, at Fængselsmuseet også har spændende aktiviteter for alle aldre hele vinterferien i uge 7. Du kan fx visitere en fængselscelle for skjulte genstande, prøve en fangedragt i børnestørrelse eller bruge din kreativitet i mediaLab.
Her er entréen gratis for børn under 18 år.

Event info

11. – 14. februar kl. 10-15 (check-in senest kl. 13.30)

Det er muligt at købe billet online til den pågældende dag indtil kl. 9.45, derefter sælges billetter i døren.

OBS: Eventyrlandet foregår både udendørs og indendørs

50 kr. i forsalg online | 70 kr. i døren (voksne følger gratis med børn)
FÆNGSLET
Fussingsvej 8, 8700 Horsens