Filtrer efter kategori
 
loading

DR OG FÆNGSELSMUSEET PRÆSENTERER: FORPREMIERE PÅ FLUGTKONGEN

Onsdag d. 21. marts kl. 21:00 ser DR Ks nye dokumentar om flugtkongen Lorentzen dagens lys for første gang. Og du kan være med til den eksklusive forpremiere! Det foregår d. 20. marts i Fængselsmuseet fra kl. 19:00 – 21:00, og det er ganske gratis at deltage. Tilmeld dig nu, og kom med til en aften med foredrag, kaffe og kage, aftenåbent i Lorentzens Tunnel – og selvfølgelig dokumentarfremvisning.

Da Carl August Lorentzen flygtede fra Statsfængslet i Horsens i 1949, skabte det landsdækkende overskrifter. Og selvom han ikke var på fri fod længe, blev han lidt af en folkehelt.

Hvis du også er fan af flugtkongen, må du ikke gå glip af den eksklusive forpremiere på den nyeste dokumentarfilm om hans trodsige bedrifter.

Martin Sundstrøm, instruktøren bag DR K-dokumentaren, fortæller om tilblivelsen af ’Flugtkongen’. Herefter fortæller arkæolog Lars Pagh og overinspektør Maria Berg Briese om hhv. udgravningen af Lorentzens tunnel og den underjordiske udstilling.

Efter premieren på ’Flugtkongen’ i Kirken serveres der kaffe og kage i Forsamlingshuset. Aftenen sluttes af med ekstraordinær aftenåbning af Gammel Celle og Lorentzens Tunnel.

Der er et begrænset antal pladser, så tilmelding er nødvendig.

Event info

Tirsdag d. 20. marts | Kl. 19:00 – 21:00

Gratis
Fængselsmuseet
Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Arrangør