Filtrer efter kategori
 
loading

Europæisk Middelalder Festival 2018

Porten til Middelalderen. Sådan lyder programtitlen til årets Middelalderfestival på FÆNGSLET. Og portene, de bliver igen i år slået op til et brag af en historisk fest – så kom og vær med d. 24. og 25. august!

På den store fængselsplads kan du opleve teateroptrin, bueskytter, middelalderbrydning, korsfarer og middelalderlige spil. Og traditionen tro vil der være musik og gøgl på programmet, hvor der i år vil være spontane oplevelser at finde rundt omkring på pladsen.

Derudover vil den gamle gymnastiksal igen i år blive forvandlet til en middelalderkirke, hvor der vil kunne opleves koncerter, munkesang og den nye klosterhave, der er fyldt med middelalderlige planter blomster og urter.

 

Specielt for de små

Til årets festival er der større inddragelse af aktiviteter til de små. Fx kan børnene deltage i kreative workshops, træde ind i Hr. Olufs telt og opleve danseforestilling eller høre historier og musik. Der er endda mulighed for at få en tur på hesteryg og for at klappe dyr ved børnebondegården.

 

Specielt for de rå

Helt anderledes går det for sig i Ridderarenaen både fredag og lørdag. Her er der dømt kamp med rustning og våben, når 11 af verdens bedste indenfor sportsgrenen HMP (Historical Mediaval Battle) deltager i kampturneringen Tournament of the White Horse. Den svenske riddergruppe Torneamentum sadler op til et fantastisk show med sværd og lanser fredag kl. 17:30 og 20:00 og lørdag kl. 12:30 og 20:00.

Det bliver uden tvivl et sandt middelalder-brag. Så kom og oplev det hele med os på FÆNGSLET!

Der er gratis entré til festivalen. Besøg i Fængselsmuseet koster 75 kr. for voksne (børn gratis).

Event info

Fredag d. 24. august 2018 | kl. 16-23
Lørdag d. 25. august 2018 | kl. 10-23

Se hele programmet her

Gratis entré
FÆNGSLET
Fussingsvej 8, 8700 Horsens