Filtrer efter kategori
 
loading
FÆNGSLET for børn i efterårsferien

FÆNGSLET for børn i efterårsferien

Har du tænkt over, hvordan det mon er, at sidde i fængsel? Når du besøger Fængselsmuseet i hele efterårsferien, kan du og din familie låne en særlig nøgle og låse op for de spændende nøglefortællinger. Her fortæller en fange om sin hverdag på film. Lån en nøgle, lås op for video-fortællingerne og løs sjove opgaver.

Med nøglen i hånden skal du finde 5 poster og låse dem op. Så får du adgang til nogle korte videoer, hvor en fange fortæller om hverdagen i Enner Mark Fængsel. Han stiller dig også nogle opgaver, som du skal løse.

Fangen er indsat i Enner Mark Fængsel, og hér har han indspillet små film om sin hverdag, Du kan blandt andet se, hvordan hans celle ser ud, og hvad han laver i løbet af en dag. Og der falder nok også en enkelt flugtfortælling af. Du kan også løse sjove opgaver:

– Prøv en fangedragt i børnestørrelse

– Led efter hemmelige beskeder i fængslet

– Find ulovlige ting i en celle

På turen rundt i Fængselsmuseet går du gennem det gamle fængsels celleafsnit, besøgsafdeling, sygeafdeling og fængselskirke, og du møder fanger og fængselsbetjente som skygger på væggene.

Der er også mange aktiviteter, du kan prøve. Du kan f.eks. spille bordtennis og pool, lede efter graffiti og tegne og skrive beskeder til børn af fanger.

Lyder det som noget, du har lyst til? Så kom forbi Fængselsmuseet i efterårsferien og tag familien med.

Aktiviteterne er målrettet børn i alderen 4 til 10 år og deres voksne, men alle er velkomne.

Event info

Alle dage i efterårsferien | Kl. 10:00 – 17:00

Gratis, når entréen er betalt
Fængselsmuseet
FÆNGSLET, Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Arrangør