Filtrer efter kategori
 
loading
Fastelavn på FÆNGSLET

Fastelavn på FÆNGSLET

Find dit yndlingskostume frem og vær med til at fejre fastelavn på FÆNGSLET den 3. marts kl. 10-12.

Vær med, når vi holder fastelavnsfest for børn i alle aldre og udsmykninger! Vi har fyldt fastelavnstønderne til randen med lækre godter, som kun venter på at blive befriet af årets slagkyndige børn.

Vi udnævner fire kattekonger og kattedronninger, som hver vil blive kronet for deres stærke bedrift. Der er også point at hente for de kreative, vi kårer nemlig de bedst udklædte i to aldersgrupper: 0-6 år og 6-12 år. Du kan stille lækkersulten med fastelavnsboller og varm kakao, som sælges i baren.

Det er gratis at deltage i festlighederne.

Vil du nå at sætte dit eget præg på fastelavnsfesten, så kig forbi i vinterferien. Her inviterer vi indenfor til kreaværksted, hvor du kan lave masker, tylskørter, kroner og skjolde. Eller vær med, når vi pynter fastelavnstønderne op til fest.

 

‘BAG OM’-RUNDVISNING PÅ FÆNGSLET (ekstraordinært tilbud til forældre, bedsteforældre og andre fastelavns-passere):
Mens børnene slår katten af tønden, har du mulighed for at komme med på en helt særlig rundtur på grunden. Det unikke ved rundturen er, at vi primært bevæger os i arealer, som normalt ikke er offentligt tilgængeligt. Hør fortællingen om den rutsjebanetur, FÆNGSLET har været på – fra at have en ikke så prangende fortid som statsfængsel til at blive en oplevelsesvirksomhed med spektakulære begivenheder for hele byen.

Nu er FÆNGSLET hjemsted for koncerter, events og konferencer og det enestående Fængselsmuseum. Fortællingen tager jer med på en rejse tilbage til fængselstiden, og rundturen krydres med både flugthistorier og anekdoter, mens vi bevæger os rundt indendøre og udenfor. Rundturen starter klokken 11. Det er gratis at være med, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig via mail til nra@faengslet.dk.

Event info

Søndag den 3. marts 2019 | kl. 10.00 – 12:00

Program:

10.00: Nummerudlevering til deltagende børn

Ledsagere kan stemme på den bedste udklædning frem til klokken 11.

10.30: Tøndeslagning starter

11.00: Afstemning slutter og stemmerne tælles op

11.30: Præmieoverrækning til bedste udklædning

12.00: Tak for i dag

Gratis
Snedkeriet
Fussingsvej 8, 8700 Horsens