Filtrer efter kategori
 
loading
Foo Fighters | Live på FÆNGSLET

Foo Fighters | Live på FÆNGSLET

Den 25. juni 2019 vender det eftertragtede amerikanske rockband tilbage til Danmark. I selskab med The Minds of 99 og Frank Carter & The Rattlesnakes giver Foo Fighters en opvisning i rendyrket rock’n’roll på FÆNGSLET den 25. juni. 

Med den karismatiske sanger og guitarist Dave Grohl i spidsen er Foo Fighters klar til at spille hele FÆNGSLET op. Og live er bandet i en kategori for sig selv. Deres koncerter er højenergiske og hårdtpumpede opvisninger i rock’n’roll og med et så imponerende bagkatalog er der lagt op til en fantastisk aften i rockens tegn. Og det slutter ikke her. Det bliver en rockaften udover det sædvanlige. Før Foo Fighters kan du nemlig opleve fantastiske The Minds of 99. Et band som i løbet af de seneste par år har vokset sig kæmpestort og som altid leverer højenergiske og medrivende koncerter.
Udover The Minds of 99 tilføjer vi også det britiske rockband Frank Carter & The Rattlesnakes. Hvis du endnu ikke har oplevet Frank Carter og Co. live, kan du godt begynde at glæde dig. Bandet har allerede etableret sig som et meget populært navn blandt danske rockfans med overbevisende koncerter på både Roskilde Festival, Smukfest og Copenhell.

Det er mere end 20 år siden, at Foo Fighters udgav deres debutalbum, og siden har Foo Fighters etableret sig som en af rockens absolutte sværvægtere. Bandets enorme bagkatalog har indbragt 11 Grammys, 4 Brit Awards og solgt mere end 25 millioner albums.
Vi glæder os til en fantastisk aften i Fængslet d. 25. juni når Frank Carter & The Rattlesnakes, The Minds of 99 og Foo Fighters kommer til Horsens

 

LÆS OGSÅ: Ændrede parkeringsforhold på FÆNGSLET 25. juni.

Event info

Tirsdag den 25. juni 2019

TIDSPLAN

15.00 Forområdet åbner med DJ, madboder og drikkevarer
17.00 Døre åbnes
18.30 Frank Carter & The Rattle Snakes
19.30 Minds of 99
21.15 Foo Fighters

FIND AL PRAKTISK INFO OM KONCERTEN HER

Early Access kr. 850,- (udsolgt) / Alm. ståplads kr. 695,- (+ gebyr)
FÆNGSLET
FÆNGSLET, Fussingsvej 8, 8700 Horsens