Filtrer efter kategori
 
loading
Frygt FÆNGSLET er tilbage

Frygt FÆNGSLET er tilbage

Fredag den 23. november 2018 åbnes porten til FRYGT FÆNGSLET endnu engang. De, som tør træde indenfor, kan se frem til at komme ned i de lange kældergange, som har været lukket af for offentligheden i årtier. Men hvorfor blev de pludseligt lukket – og hvilke rædsler gemmer sig i mørket?

FRYGT FÆNGSLET er horror-baseret interaktivt totalteater, hvor gæsten selv er centrum i fortællingen. Med baggrund i psykologisk forskning om frygt og over 20.000 skræmte gæster, har DYSTOPIA Entertainment arbejdet hårdt for endnu engang at skabe den ultimative horror-oplevelse!

OBS! Du bør ikke deltage, hvis er gravid, eller hvis du har hjerteproblemer, angst eller epilepsi. Turen er heller ikke anbefalingsværdig hvis du er gangbesværet, da der forekommer trapper mm. på turen. Stofpåvirkede og berusede personer afvises ved indgangen uden refundering.

 

HISTORIEN

År 2021: Fascistiske diktaturer skyder op overalt i Europa. På rekordtid er velfungerende retsstater blevet afmonteret, og den danske regering frygter, at en invasion er lige om hjørnet.

De paranoide lovgivere indfører en ny sikkerhedspolitik: Domstolene er nu overflødige i sager om spionage, systemkritik og politisk aktivisme. Er der begrundet mistanke, skal lovovertræderen henrettes.

Din nabo har stukket dig for en beskeden dusør, og sammen med en lille håndfuld af andre uskyldigt dømte sidder du på dødsgangen i Statsfængslet. Bliver du mon henrettet i dag? Om en uge? Snart behøver du ikke fundere over det mere.

Netop som alt ser mest sort ud, bliver du ført ind på fængselsinspektørens kontor. Han fortæller, at de indsatte er begyndt at forsvinde i stadigt større antal. Overvågningsbåndene viser intet og eftersøgningerne giver ingen fangst. Han kan snart ikke holde forsvindingerne hemmelige længere.

Han tilbyder dig og dine medfanger en benådning, hvis I er villige til at lede efter de forsvundne fanger i skakterne under fængslet. Ingen ved hvor gamle de er, eller hvor dybt de strækker sig. Dog ved man, at de ikke fører ud. Kun ned.

Du har intet andet valg, end at drage ned i mørket og find de forsvundne fanger. Men spørgsmålet er, om fængselsinspektøren har fortalt hele sandheden.

For det siges, at skakterne engang husede et underjordisk samfund, hvor vanvid, perversioner og kannibalisme herskede. Og nu er en gennemtrængende dunst af blod og kropsdele igen begyndt at sive op gennem kælderristene.

En frygtelig tanke strejfer dig, idet du bevæger dig ned i fængselskælderen: Hvad hvis der venter dig en straf værre end døden?

[ADVARSEL: Du risikerer at få teaterblod på tøjet, som kan vaskes af de fleste tekstiler. Bemærk desuden at der er trappetrin på turen, og at det er vigtigt at se sig for i mørket. Du bevæger dig rundt på eget ansvar.]