Filtrer efter kategori
 
loading
Halloween på FÆNGSLET

Halloween på FÆNGSLET

Endnu en gang slår FÆNGSLET portene op til (u)hygge og byder velkommen til årets halloween i efterårsferien.

Der er skruet op for uhyggen, når FÆNGSLET slår portene op og byder velkommen til årets halloween, der løber af stablen i uge 42. Tag hele familien i hånden og kom og leg med, når vi fejrer den festlige begivenhed.

 

Halloween Workshops

Traditionen tro vil der være græskarudskæring, hvor jeres kreative evner kan testes og resultatet tages med hjem til pynt. Hele familien udfordres i græskarbowling, og så du kan du prøve at røre ved vaskeægte hekse-øjne, troldesnot og andre klamme ting.

Kan du gætte, hvad sølvpapir, affaldssække og gamle stofrester har med halloween at gøre? Måske det kan blive til seje kostumer! Kom og leg med, når vi forvandler husholdningsartikler og genbrugsmaterialer til fantasifulde kostumer, der kan gøre alle monstre misundelige.

Aktiviteter tirsdag-fredag kl. 10-16:

 • Græskarudskæring
 • Græskarbowling
 • Klamme kasser
 • Kostumeworkshop

 

Death Quarter – Haunted Skatepark

Kom og slå dig løs på løbehjul, skateboard eller rulleskøjter i FÆNGSLETs midlertidige skatehal – denne gang i uhyggens tegn. Søg i ly for efterårets rusk og regn og kør rundt i FÆNGSLETs Haunted Skatepark i efterårsferien. Her kan du hænge ud med dine venner og familie, lære nye tricks eller blot cruise rundt som et andet spøgelse.

Trænger du til en pause eller et sted af parkere forældrene, kan det gøres i hang-out området, hvor der vil være mulighed for at købe forskellige drikkevarer og snacks. Medbragt mad må gerne nydes i hallen.

Er lillebror eller søster med på løbecykel, har vi igen indrettet et miniput område, så de også kan slå sig løs uden at komme i karambolage med de større to- eller firehjulede.

Skatehallen er åben for alle uanset alder og niveau fra den 18. oktober til og med søndag den 23. oktober i tidsrummet kl. 10-16.

For at alle får den bedste oplevelse i hallen, har vi lavet et sæt ordensregler, som skal følges. Og husk, at al færdsel i hallen er på eget ansvar.

Ordensregler, alle skal følge:

 • Alle under 15 år skal benytte hjelm, uanset niveau. Vi opfordrer dog alle til at køre med hjelm og yderligere beskyttelsesudstyr
 • Se dig for, kig dig omkring og vær opmærksom på de andre kørere
 • Kør ikke igennem halfpipes eller ind foran andre
 • Giv plads og stå ikke i vejen for hinanden
 • Ingen løbecykler på den store bane, men brug det dertil indrettede begynder/miniput område
 • Ingen hjul – ingen adgang på banen
 • Ha’ det sjovt og del gerne ud af dine bedste tips og tricks

 

Event info

Halloween Workshops 18. – 21. oktober 10.00-16.00
Priser: Børn: 60,- ekskl. gebyr (75,- i døren). Der skal kun købes billet til børnene (voksne er gratis).

Haunted Skatepark 18. – 23. oktober 10.00-16.00
Priser: Dagsbillet: 20,- / Klippekort: 6 klip til kr. 100,- Købes i døren

Vil du bare gerne prøve det hele? Der kan købes en kombineret billet til både Halloween Workshops og Death Quarter – Haunted Skatepark. Priserne er:

Kombineret billet online: kr. 80,-

Kombineret billet i døren: kr. 95,-

Gymnastiksalen Magasinet Snedkeriet
FÆNGSLET, Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Pin It on Pinterest