Filtrer efter kategori
 
loading
Halloween på FÆNGSLET

Halloween på FÆNGSLET

FÆNGSLET og Dystopia Entertainment byder inden for til nogle (u)hyggelige dage for børn og familier mandag-torsdag i efterårsferien.

 

For alle børn over 5 år: Halloween-workshops

På FÆNGSLET står Dystopias flinke frivillige klar til at få dig i ægte Halloween-humør. Lån en kniv og en skabelon af dem og skær en flot græskarlygte. De er også vildt gode til at lave ansigtsmaling, hvis du har lyst til at prøve det.

Og så er de eksperter i at lave special effects makeup, så det fx. ser ud som om, du har et stort sår i panden. Uanset hvad, du er udklædt som til Halloween, kan et kunstigt sår være et frisk pift til udklædningen: Måske har Batman været oppe at slås? Og måske har Prinsesse Elsa fået frostbid? Kun fantasien sætter grænser.

(Disse aktiviteter hører med, hvis du deltager i kraniejagten. Men du kan også vælge at springe jagten over, og “bare” prøve disse ting.)

Husk at købe din billet på forhånd, så du ikke risikerer at komme forgæves. Det er muligt at købe billetter til timeslots fra kl. 11:00 – 16:00.

11:00 – 16:00
50 kr.

 

For børn over 8 år: Kraniejagt

Hvis du er over 8 år, så kan du også gå på jagt efter kranier i den mørke fængselskælder – hvis du tør?

Sammen med en lille håndfuld andre børn bliver du lukket ind i FÆNGSLETs kælder og bliver udstyret med en UV-lommelygte. Jeres mission er nu at lede efter 10 lysende kranier i de øde gange. Hvordan mon jeres jagt kommer til at gå? Og er der mon andre end jer nede i kælderen?

Husk at købe din billet på forhånd, så du ikke risikerer at komme forgæves. Det er muligt at købe billetter til timeslots fra kl. 11:00 – 16:00. Det tager mellem halvanden time og to timer at gennemføre alle de uhyggelige aktiviteter. Adgang til alle Halloween-workshops (græskarudskæring, ansigtsmaling og sår-workshop) er inkluderet i prisen for kraniejagten.

 

11:00 – 16:00
125 kr.

 

Event info

15. – 18. oktober 2018 | Kl. 11:00 – 16:00

50 kr. / 125 kr.
FÆNGSLET
FÆNGSLET, Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Arrangør