Filtrer efter kategori
 
loading
Horsens Street Food Festival

Horsens Street Food Festival

Mad & Markeds food truck-flåde har sat kurs mod FÆNGSLET og inviterer til Street Food Festival 26.-28. august.

Madentusiaster og street food-elskende gæster kan se frem til lækre, frisklavede retter fra alverdens køkkener serveret i en hyggelig og uformel atmosfære.  Mad & Marked omdanner FÆNGSLET til en kulinarisk oase, hvor der ud over gademad i lange baner også kan opleves livemusik og hyggelige aktiviteter for store og små.

Der er mad for enhver smag og til alle aldre – og gratis entré. Kom og oplev et madmekka med gademad i alle afskygninger, når Mad & Marked introducerer jer for en lang række af landets absolut dygtigste og mest interessante madkoncepter. Uanset om du er til sprøde fish and chips, en saftig burger, stærk thai, mexicansk eller vietnamesisk, kan du få stillet sulten til street food festivalen. Der er også søde sager, kaffe og te, og tørsten kan også slukkes med både øl, sodavand og vin.

Så i hele tre dage kan du spise dig igennem den gastronomiske jungle, der byder på autentisk gademad, god stemning og sjove aktiviteter – alt sammen for at sætte fokus på de fantastiske oplevelser, vi får, når vi mødes over et godt måltid.

Vores Street Food Festival er det perfekte pusterum. Her kan du parkere barnevognen, skabe nye relationer (eller pleje de gamle), lade dig inspirere af de mange sanseindtryk og smagsoplevelser, tage en slapper og nyde de urbane omgivelser.

Vi glæder os til at se jer.

Event info

26.-28. august

Fredag: kl. 16.00-21.00
Lørdag: kl. 11.00-21.00
Søndag: kl. 11.00-16.00

(Madboderne lukker 1 time før)

Gratis
Fængselsgården
Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Arrangør

Pin It on Pinterest