Filtrer efter kategori
 
loading
Horsens Street Food Festival

Horsens Street Food Festival

Kom til madmekka og marked med planter, delikatesser, kunsthåndværk og design, når FÆNGSLET og Mad & Marked inviterer til Street Food Festival 26.-29. august.

Vi omdanner Fængselsgården til en hyggelig kulinarisk oase med gademad i alle afskygninger, og introducerer jer for en lang række af landets absolut dygtigste og mest interessante madkoncepter

I hele fire dage kan du spise dig igennem den gastronomiske jungle, der byder på autentisk gademad, god stemning og sjove aktiviteter – alt sammen for at sætte fokus på de fantastiske oplevelser, vi får, når vi mødes over et godt måltid.

Og når maverne er fulde, så er der et væld af sjove aktiviteter at give sig i kast med for både børn og voksne.

Der er gratis entre (egne mad- og drikkevarer må ikke medbringes til festivalen).

Vores Street Food Festival er det perfekte pusterum. Her kan du parkere barnevognen, skabe nye relationer (eller pleje de gamle), lade dig inspirere af de mange sanseindtryk og smagsoplevelser, tage en slapper og nyde de urbane omgivelser.

Vi håber, I vil være med til at hylde fællesskabet, mangfoldigheden, ildsjælene, gademaden og ikke mindst jer selv. Fordi I er med til at skabe plads til udvikling, udfoldelse og kulturliv.

Vi glæder os til at se jer.

Event info

26.-29. august

Torsdag: kl. 16.00-20.00
Fredag – lørdag: kl. 11.00-20.00
Søndag: kl. 11.00-20.00

Gratis
Fængselsgården
Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Arrangør

Pin It on Pinterest