Filtrer efter kategori
 
loading
Jail Rail Skatehal på FÆNGSLET

Jail Rail Skatehal på FÆNGSLET

Vi gentager succesen fra vinterferien og åbner dørene til Jail Rail – Easter Edition.

I påsken kan du derfor igen slå dig løs på løbehjul, skateboard eller rulleskøjter i FÆNGSLETs midlertidige skatehal. Der er rig mulighed for at hænge ud med dine venner og øve dig på dit nyeste trick eller bare cruise rundt.

Skatehallen er åben fra mandag den 11. til og med søndag den 17. april. Der er åbent for alle uanset alder og niveau i tidsrummet kl. 10-16 alle dage. Derefter vil der yderligere være åbent for 13 år og op efter til kl. 18.00.

Der kom mange gode inputs i vinterferiens udgave af Jail Rail, og det har vi taget til os. Til Jail Rail – Easter Edition kan du derfor nu køre på to halfpipes af forskellig størrelse, kickers/fly outs, rails i forskellige højder, grindbox mv., så du rigtigt kan få luftet hjulene.

Fordi vi har opdateret banen med flere elementer, kommer der til at være entré pris for at køre på banen. Pris er kr. 20,- pr. dag. Regner du med at komme flere dage, kan du købe et klippekort på 6 klip til kr. 100,-. Du køber din billet ved indgangen til skatehallen.

Trænger du til en pause eller et sted af parkere forældrene, kan det gøres i hang-out området, hvor der vil være mulighed for at købe forskellige drikkevarer og snacks. Medbragt mad må gerne nydes i hallen, og har du glemt madpakken derhjemme, er Spisehuset 8F som altid klar med fængslende retter. Hvis du fremviser din billet til Jail Rail i Spisehuset 8F, kan du få 10 % rabat på dagens varme ret, salater, sandwiches og meget mere. Du kan finde deres menu og åbningstider på vores hjemmeside.

Er lillebror eller søster med på løbecykel, har vi indrettet et miniput område, så der rigtig kan krudtes af uden at komme i karambolage med de større to- eller firehjulede. For at alle får den bedste oplevelse i hallen, har vi lavet et sæt ordensregler, som skal følges. Og husk, at al færdsel i hallen er på eget ansvar.

Ordensregler, alle skal følge:

  • – Alle under 15 år skal benytte hjelm, uanset niveau. Vi opfordrer dog alle til at køre med hjelm og yderligere beskyttelsesudstyr
  • – Se dig for, kig dig omkring og vær opmærksom på de andre kørere
  • – Kør ikke igennem halfpipes eller ind foran andre
  • – Giv plads og stå ikke i vejen for hinanden
  • – Ingen løbecykler på den store bane, men brug det dertil indrettede begynder/miniput område
  • – Ingen hjul – ingen adgang på banen
  • – Ha’ det sjovt og del gerne ud af dine bedste tips og tricks!

 

Event info

11. – 17. april | Kl. 10-16 + 16-18 (13+)

20 kr. for en dag / 6 dage for 100 kr. (billetter købes ved indgangen til skatehallen)
FÆNGSLET
FÆNGSLET, Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Pin It on Pinterest