Filtrer efter kategori
 
loading
Jailbreak

Jailbreak

Dommen er afsagt: Rockpublikummet skal bag tremmer og straffes med pigtråd og riffs på det nye rock-event JAILBREAK på FÆNGSLET, hvor SABATON, ACCEPT, PHIL CAMPBELL, JESPER BINZER, KING BUFFALO, STEVE’N’SEAGULLS, ELECTRIC GUITARS, SKULL CLUB m.fl. optræder.

Det tidligere statsfængsel har førhen huset forbrydere gennem halvandet århundrede, men nu er det tid til masseoprør: Den 13. august 2022 danner FÆNGSLET ramme om en hel dag fyldt med hård musik på JAILBREAK! Det kommer til at foregå på to scener – en stor hovedscene midt i fængelsgården samt en mindre indendørs scene. JAILBREAK vil det første år være et heldags-event med mulighed for overnatning.

Publikum vil på JAILBREAK kunne opleve en bred vifte af bands, som alle har storslåede riffs til fælles, og der er for alvor lagt op til et musikarrangement med både tyngde og kant.

Horsens Statsfængsel er for længst blevet lukket og omdannet til et kulturelt fyrtårn for både byen og hele området, og det har i løbet af de seneste mange år gennemgået en lang udvikling, hvor byen har dannet ramme om adskillige store koncerter – ofte til den hårde side.

JAILBREAK er blevet til i et samarbejde mellem koncertarrangøren Live Nation og kulturnetværket Horsens&Friends. Målet er at opbygge en stærk tradition for at mødes til god, hård tråd hvert år på en festival i Horsens midt i Jylland.

Event info

13. august 2022
⇓ Vis alle datoer
795,- + gebyr
Fængselsgården
FÆNGSLET, Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Pin It on Pinterest