Filtrer efter kategori
 
loading
Jul på FÆNGSLET

Jul på FÆNGSLET

FÆNGSLETs kæmpestore julemarked Jul på FÆNGSLET bliver i år endnu større – for i år kan du komme i ægte julestemning hele to weekender. 

’Jul på FÆNGSLET’ lyder som en vild idé til en tv-julekalender. Titlen dækker imidlertid over FÆNGSLETs store julemarked, der løber af stablen d. 16. og 17. november og d. 23. og 24. november.

Kom med og oplev den helt specielle stemning, der opstår, når rå rammer og julehygge fusionerer til ren råhygge.

Æbleskiver, gåseparade, julepynt, kunsthåndværk og fakler – og selvfølgelig brændte mandler, julemand og pyntegran. Alt dette og meget mere til har vi samlet i en gigantisk pakke, og du får endda lov at åbne den inden juleaften!

Vi sørger for alt det julede – det eneste, du skal huske, er, at medbringe familien.

Tag en spadseretur langs den hyggelige juleallé med telte, fakler og bålfade. Stands op og se med, når gåseparaden vralter afsted til musikken, eller besøg julemanden, der sidder og arbejder på sin liste i gården.

Hvis I bliver sultne efter æbleskiver – hvilket er en helt legal slags sult – så sørger en specialfremstillet, kæmpe æbleskivepande for, at alle munde bliver mætte. For de voksne er det oplagt at supplere med en kop gløgg tilberedt over bål.

Traditionen tro kan I gå på opdagelse i Snedkeriet, hvor I finder finder alle de hjemmelavede sysler – mon ikke I falder over et supplement til julepynten?

Og i Magasinet er der stillet op med de bedste gaveidéer inden for design, kunsthåndværk, retro/vintage og brugskunst.

Der er også et helt delikatesseområde, hvor I kan smage på julens fristelser og købe lækkerierne med hjem.

‘Jul på FÆNGSLET’ bliver større end nogensinde før. Og med meget mere julehygge. Så tag hele familien med og kick-start julestemningen!

Så kom og få julelys i øjnene hele to weekender i træk.

Alle stande er booket.

Event info

Den 16. november kl. 10:00 – 17:00

Den 17. november kl. 10:00 – 17:00

Den 23. november kl. 10:00 – 17:00

Den 24. november kl. 10:00 – 17:00

50 kr. - børn under 12 år er gratis
FÆNGSLET
Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Arrangør