Filtrer efter kategori
 
loading
AFLYST: Jul på FÆNGSLET

AFLYST: Jul på FÆNGSLET

Jul på FÆNGSLET er desværre aflyst. Heldigvis kan I stadig komme i julestemning på FÆNGSLET, når vi pynter op til jul og holder en række julehappenings i november og december.

Vi er rigtig kede af at måtte fortælle, at vi er nødt til at aflyse årets Jul på FÆNGSLET. Vi havde virkelig glædet os til at holde Jul på FÆNGSLET, men sidste uges udmelding fra myndighederne var klar: vi står nu i en alvorlig situation, hvor rettidige beslutninger er afgørende. Vi skal alle tage ansvar og passe på hinanden. Vi har derfor truffet den hårde beslutning at aflyse årets Jul på FÆNGSLET. Allerede købte billetter vil automatisk blive refunderet indenfor 7-10 hverdage.

MEN vi vil stadig gerne være med til at gøre vores for, at I kommer i julestemning i år, derfor pynter vi op som vanligt og sørger for julehygge for både store og små. Kom og besøg nissebyen Snekøbing med kæmpe-snemanden, kig ind i de små nissehuse, besøg det julepyntede Fængselsmuseum eller tag en frisk gåtur på Tusindmeterstien – og i Spisehuset 8F kan I i hele december få lækker julemad.

Vi vil løbende offentliggøre flere små hyggelige juleoplevelser, så hold øje med her på hjemmesiden og sociale medier – og læs mere i begivenheden Juleoplevelser på FÆNGSLET.

 


 

Oplev Jul på FÆNGSLET i en coronasikker version – der i år strækker sig over hele seks dage d. 13.-15. og 20.-22. november. Så du kan godt glæde dig til også at komme i ægte julestemning i år.

Kom og mærk den særlige stemning, når rå rammer og julehygge fusionerer til ren råhygge.

Vi har selvfølgelig indført en række tiltag, der lever op til myndighedernes retningslinjer, så I får en tryg oplevelse. Alle lokaler tages i brug, så vi har plads til samme antal stande som de forrige år, men med ekstra brede gangarealer.

I år gælder billetterne til bestemte tidsintervaller og skal købes online. Der er begrænset antal, derfor opfordrer vi til at købe i god tid.

Du kan altså med tryghed gå på opdagelse blandt 200 stande med julegaveidéer, der forbavser selv julemanden. Juletog, æbleskiver, julepynt og kunsthåndværk – og selvfølgelig brændte mandler, julemand og pyntegran. Alt dette og meget mere til har vi samlet i en gigantisk pakke, og du får endda lov at åbne den inden juleaften!

Vi sørger for alt det julede – det eneste, du skal huske, er, at medbringe familien.

Tag en spadseretur langs den hyggelige juleallé med telte og bålfade. Tag en tur med juletoget Polarekspressen i nissebyen Snekøbing, eller besøg julemanden, der sidder og arbejder på sin liste i gården.

Hvis I bliver sultne, kan I nyde både æbleskiver, flæskestegssandwich, risengrød, pandekager og meget, meget mere.

Traditionen tro kan I gå på opdagelse i Snedkeriet – og i år også i Gymnastiksalen, hvor I finder alle de hjemmelavede sysler – mon ikke I falder over et supplement til julepynten? Og i Magasinet er der stillet op med de bedste gaveidéer inden for design, vintage og brugskunst. Trykkeriet er i år inddraget til et helt delikatesseområde, hvor I kan smage på julens fristelser og købe lækkerierne med hjem.

Så tag hele familien med, kick-start julestemningen og få julelys i øjnene hele to weekender i træk!

 

OVERORDNEDE TILTAG OG RETNINGSLINJER

  • – Vi råder over et meget stort areal, så der er rigeligt med plads til, at både gæster og medarbejdere kan holde den krævede minimumsafstand
  • – Der vil være håndsprit tilgængeligt ved indgang, udgang, på alle indendørs områder, ved spisesteder og på strategiske punkter rundt omkring på området
  • – Der er opsat tydelig skiltning, der angiver maxkapaciteten på alle områder, ligesom der vil være tydelig skiltning i forbindelse med ensretninger og risiko for kødannelse
  • – Der sælges udelukkende billetter online
  • – Billetter sælges i forskudte tidsintervaller, så maxkapaciteten på området ikke overstiges. Dvs. at I skal ankomme ved starten af tidsintervallet og så tømmes hele pladsen ved sluttidspunktet.
  • – Imellem hvert tidsinterval har vi afsat tid til at rengøre og desinficere hele pladsen
  • – Værter med særlig uddannelse og viden om Covid-19, sørger hele dagen for at hjælpe alle gæster til at få en god og ikke mindst sikker oplevelse
  • – Alle spisesteder i parken overholder alle retningslinjer omkring afstand, ekstraordinær hygiejne, brug af engangshandsker m.m. Der vil udelukkende være udendørs servering på messen

Event info

Fredag 12. november 2021

Lørdag 13. november 2021

Søndag 14. november 2021

Fredag 19. november 2021

Lørdag 20. november 2021

Søndag 21. november 2021

Voksne 50 kr. | Børn 3-12 år 20 kr.
FÆNGSLET
Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Pin It on Pinterest