Filtrer efter kategori
 
loading

Habengut marked på FÆNGSLET

Gå på jagt til Habenguts kæmpestore loppemarked d. 13. og 14 april. Private sælger guld fra gemmerne, så kom og gør et rigtig godt kup på FÆNGSLET.

I år bliver markedet ENDNU større, når hele FÆNGSLET tages i brug. Så nu kan du gå på loppejagt både inde og ude og i vores kæmpestore markedstelt.

Loppemarkedet er til dig, der leder efter møbler, keramik, tøj, smykker, finurligheder og nips. Faktisk bare til dig, der på jagt efter alt mellem himmel og jord!

Der er rig mulighed for at blive inspireret af de mere end 200 stande, der sælger alt fra retro og vintage til funklende nyt og moderne. Der er nye loppefund både lørdag og søndag, og der fyldes op hele weekenden.

Så tag med og find skønne lopper til gode priser. Og bliver der en skilling tilovers, kan du nyde lækker kaffe, kage, sandwich, juice og salater fra foodtruck’en.

GÅ IKKE GLIP AF FÆNGSELSMUSEET
Kombinér din tur til Habengut markedet med en tur i Fængselsmuseet. Besøg Europas største fængselsmuseum og mærk den specielle stemning krybe helt ind under huden. Du møder fanger og vogtere, når de som skygger går forbi på gangen, og du kan se og høre dem på skærme, hvor de fortæller om alt fra familieforhold til problemer med narko.

Den spektakulære afslutning på besøget kommer, når du går gennem Lorentzens tunnel: En rekonstruktion af den 18 meter lange flugttunnel Carl August Lorentzen gravede under fængselsgården i 1949.

Så gå endelig ikke glip af chancen for at opleve det prisbelønnede fængselsmuseum.

Vi glæder os til at se jer til en god loppeweekend!

Event info

Den 13. og 14. april 2019 | Kl. 10:00 – 16:00

20 kr. (Børn under 12 år er gratis)
Magasinet
Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Arrangør