Filtrer efter kategori
 
loading

Habengut marked på FÆNGSLET

Kom til kæmpe loppemarked arrangeret af Habengut d. 22. april. Her sælger private ud af guldet fra gemmerne, og der er mulighed for at gøre rigtig gode kup.

Loppemarkedet er til dig, der leder efter møbler, nips og tøj. Men også til dig, der er på udkig efter finurligheder og smykker. Mest af alt er det dog til dig, der ikke rigtig ved, hvad du leder efter.

Og der er rig mulighed for at blive inspireret af de mere end 80 stande, hvor venlige ‘loppere’ sælger alt fra retro til moderne og fra stort og småt.

Da priserne vil være helt igennem rimelige, bliver der garanteret en skilling tilovers, som du kan bruge i foodtruck’en, der serverer lækker kaffe, kage, sandwich, juice og salater.

 

Fængselsmuseet

Kombinér din tur til Habengut markedet med en tur i Fængselsmuseet. Mod fremvisning af dit entré stempel fra markedet, kan du nemlig komme billigt i Fængselsmuseet. Med stempel er prisen nemlig kun kr. 75,-, hvorimod en entrébillet til Fængselsmuseet normalt koster kr. 105,-. Så gå endelig ikke glip af chancen for at opleve det prisbelønnede fængselsmuseum.

Event info

Den 22. april | Kl. 10:00 – 16:00

20 kr. (Børn op til 13 år gratis)
Magasinet
Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Arrangør