Filtrer efter kategori
 
Fængselsmuseet
Rundvisninger
Festival
Læsning
Børn
Udstilling
Kunst
Musik
Messe
Unge
Fængselsmuseet
FÆNGSLET
Kultur
Fængselsgården

Krimimessen i Horsens

Du kan allerede nu sikre dig billet til årets mest fængslende arrangement, nemlig Krimimessen i Horsens.

Krimimessen bliver hvert forår lige inden påske afholdt i FÆNGSLET i Horsens. I 2017 er det den 1. og 2. april. Horsens Bibliotek er arrangør og har gennem årene samarbejdet med en række danske forlag og boghandlere.

Krimimessen blev afholdt første gang i 2001, dengang som en temadag om den nordiske kriminalroman på Horsens Ny Teater med deltagelse af ca. 200 gæster og fem nordiske forfattere. I 2007 rykkede vi ind på FÆNGSLET og har været der lige siden. I 2016 nåede vi for første gang over 6.000 deltagere, og der deltog ca. 130 forfattere og foredragsholdere. I årenes løb har Krimimessen ud over de nordiske lande haft besøg fra bl.a. Tyskland, England, Skotland, Frankrig, Italien, Portugal, USA, Sydafrika, Cuba, Kina og New Zealand.

Horsens Bibliotek, der står bag Krimimessen kan allerede nu afsløre, at populære danske forfattere som Jussi Adler-Olsen, Sara Blædel, Anne Grue, Jesper Stein og Leif Davidsen er på programmet i 2017. Fra udlandet kommer Arne Dahl (Sverige), Gard Sveen (Norge), Tess Gerritsen (USA), Stuart Macbride (Skotland), Clare Mackintosh (England) og Gianrico Carofiglio (Italien). Som altid bliver der også mulighed for at møde politifolk, retsmedicinere og andre, der beskæftiger sig med kriminalitet i virkelighedens verden.

Krimimessen er for hele familien, så der bliver også masser af aktiviteter for børn.

Det samlede program er klar den 9. februar, men indtil da kan du følge med på www.krimimessen.dk og på facebook.

Event info

1. april 2017 - 2. april 2017
FÆNGSLET
FÆNGSLET, Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Arrangør