Filtrer efter kategori
 
loading
Lenny Kravitz | 25/05 2019

Lenny Kravitz | 25/05 2019

Med ny musik i rygsækken forlænger Lenny Kravitz sin ”Raise Vibration Tour” og rammer FÆNGSLET i Horsens d. 25. maj 2019, hvor du også kan opleve Dizzy Mizz Lizzy og The Blue Van.

De tykke mure og ”slottet” vil danne rammerne for endnu en musikoplevelse lidt ud over det sædvanlige.

De seneste års koncerter i Fængslets indergård har nærmest været magiske, for her får du hele pakken – den særlige stemning, gode lyd og den skrånende indergård – elementer der er med til at skabe den perfekte koncertoplevelse. Og så får du hele 3 af slagsen på én aften.

Ta´ vennerne med og slå jer løs til rock rytmerne, nyd rammerne, den kolde fadøl, god mad og glade koncertgæster i selskab med:

Lenny Kravitz

Med udgivelsen af sit 11. studiealbum ’Raise Vibration’ cementerer legenden Lenny Kravitz sin aktualitet i musikkens verden. Den grammyvindende sanger, sangskriver, producer og multiinstrumentalist, er på ingen måder en reminiscens, men bruger sine tre årtier i musikbranchen til at komme med et nutidigt og vedkommende sammenkog af rock, funk, blues og soul.

Imusic.dk skriver: ”Det er en kraftfuld, kreativ genfødsel og et modigt, strålende værk han har begået!”

”5 More Days’ til Summer” har været i radiorotation som single sommeren over og en god forvarsler for det fulde 12 tracks album udgivet 7. september 2019.

Dizzy Mizz Lizzy

Danskerne kan ikke få nok af Dizz Mizz Lizzy, der hen over sommeren 2018 har henrykt publikum til en hel række fantastiske live-koncerter landet over. I 2019 bliver antallet af koncerter mere begrænset, men Dizzy Mizz Lizzy vil dog ikke gå glip af denne unikke mulighed for at spille i samme konstellation som Lenny Kravitz. DML arbejder løbende på ny musik så hvis vi er heldige hører vi nyt til maj.

The Blue Van

I år er det 10 år siden det danske band The Blue Van udgav deres gennembrudsplade “Man Up” med storhittet Silly boy. Det markeres med en genudgivelse på vinyl i en speciel 10 års jubilæums udgave. The Blue Van har det sidste års tid stået standby, mens de fire nordjyder har turneret og udgivet et album med datterprojektet, The Van, som nok bedst beskrives som et Blue-Van-back-to-basics projekt.

Event info

Lørdag d. 25. Maj 2019

17:00 Dørene åbnes
18:00 The Blue Van
19:45 Dizzy Mizz Lizzy
22:00 Lenny Kravitz
Bemærk: tiderne er vejledende.
Koncerten foregår udendørs.

 

550 kr. + gebyr (30 kr.)
FÆNGSLET
FÆNGSLET, Fussingsvej 8, 8700 Horsens