Filtrer efter kategori
 
loading
Prison Ink 2018

Prison Ink 2018

For fjerde år i træk slår FÆNGSLET dørene op for den internationale tattoo festival Prison Ink. Det sker i Kristi Himmelfartsferien fra d. 10. – 12. maj, hvor der også vil være et nyt endags motorcykeltræf bag fængselsmurene.

Rygtet om den særlige tatoveringsfestival i FÆNGSLETs unikke rammer har hurtigt spredt sig til den internationale tattoo-verden og Prison Ink er i dag Skandinaviens største tattoo convention målt på antal deltagende tatovører. I år deltager intet mindre end 250 tatovører fra alle verdenshjørner – lige fra Sydafrika og USA til Rusland og Asien.

Men Prison Ink handler også om andet end tatoveringer. Henover de tre dage kan du fx opleve livemusik fra mere end 15 rockbands og følge med i højtsvævende skate-konkurrencer. Du kan også se hvordan professionel street art og graffiti bliver til. Og som noget nyt er der i år også motorcykler og amerikanerbiler på programmet.

 

NYT MC-TRÆF

For første gang nogensinde kan du opleve et MC-træf som en del af Prison Ink. Træffet bærer navnet Prison Ink Bike Meet og starter lørdag d. 12. maj kl. 12. Samme dag er der også amerikanerbil-træf på plænen foran FÆNGSLET.

“MC-træffet er et endagstræf for alle motorcyklister, hvor man parkerer sin motorcykel indenfor FÆNGSLETs mure i den store gård og kan nyde en dag med motorcykler, amerikanerbiler, nye lovende rockbands på scenen og selvfølgelig masser af tatoveringer”, forklarer Daniel Vous Pedersen, der er en af arrangørerne bag festivalen.

“Kort fortalt bliver Prison Ink Bike Meet et hyggeligt endagsarrangement, hvor man kan mødes med nye og gamle bekendte og snakke motorcykler og samtidig opleve en masse andet, der normalt ikke er til et MC-træf.”

 

TATOVERINGER I FÆNGSELSMUSEET

Fængselsmuseet råder over en stor samling af meget forskellige tatoveringsmaskiner og andet værktøj, som gennem årene er blevet fremstillet og senere konfiskeret i Statsfængslet i Horsens.

Formidler Rasmus Barslund Grønbæk har tilrettelagt en rundvisning til Kristi Himmelfartsferien, hvor du kan komme langt ind under huden på det forbudte i fængslet og bl.a. se størstedelen af museets store samling af illegale tatoveringsmaskiner, som normalt er pakket væk.

Det er også muligt at se originale skabeloner og høre om en helt særlig gren af dansk tatoveringstradition.

 

 

OGSÅ FOR DEM UDEN TATOVERINGER

Prison Ink er kendt for sin hyggelige festivalstemning og de mange forskellige ting, der sker på fængselsgrunden. Af samme grund er festivalen ikke kun for tatoverede, men for alle.

”Der er noget for enhver smag”, siger Tina Kruse, der er event- og udviklingskonsulent på FÆNGSLET. Det er tænkt som en helhedsoplevelse med god stemning og en masse interessante oplevelser. Og du behøver ikke at fremvise en tatovering, for at bliver lukket ind.”

 

Prison Ink har åbent fra torsdag d. 10. maj – 12. maj fra kl. 12:00 – 23:00 dagligt. Dørene lukker hver dag kl. 23:00, hvorefter der er afterparty med livemusik for alle indtil kl. 01:00.

Der kan købes billetter i indgangen. Der er også billetter i forsalg via www.ticketmaster.dk. Der er studierabat mod forevisning af studiekort. Børn til og med 12 år har fri entre hvis de følges med en voksen. Hunde har ikke adgang.

Der er rabat til Fængselsmuseet mod fremvisning af billet til Prison Ink, således at entréen kun koster 75 kr. Rundvisningerne koster 35 kr. at være med på.

Event info

10.-12. maj 2018 | kl. 12:00 – 23:00

Fra kr. 120,-
FÆNGSLET
Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Arrangør