Filtrer efter kategori
 
loading
Prison Ink 2019

Prison Ink 2019

For femte år i træk slår FÆNGSLET dørene op for den internationale tattoo festival Prison Ink, der er den mest succesfulde tatoveringsfestival i Skandinavien. Det sker i Kristi Himmelfartsferien fra d. 30. maj til d. 1. juni, hvor der også vil være et endags motorcykeltræf bag fængselsmurene om lørdagen og amerikanerbiler samme dag.

Rygtet om den særlige tatoveringsfestival i FÆNGSLETs unikke rammer har hurtigt spredt sig til den internationale tattoo-verden, og Prison Ink er i dag Skandinaviens største tattoo convention målt på antal deltagende tatovører. I år deltager intet mindre end 250 tatovører fra alle verdenshjørner – lige fra Sydafrika og USA til Rusland og Asien.

Men Prison Ink handler også om andet end tatoveringer. Henover de tre dage kan du fx opleve livemusik og følge med i højtsvævende skate-konkurrencer. Du kan også se, hvordan professionel street art og graffiti bliver til, når 10 pro graffitti og street artists maler i gården alle tre dage. Og så er der også motorcykler og amerikanerbiler på programmet.

“MC-træffet er et endagstræf for alle motorcyklister, hvor man parkerer sin motorcykel indenfor FÆNGSLETs mure i den store gård og kan nyde en dag med motorcykler, amerikanerbiler og musik på scenen og selvfølgelig masser af tatoveringer”, forklarer Daniel Vous Pedersen, der er en af arrangørerne bag festivalen.

“Kort fortalt bliver Prison Ink et hyggeligt arrangement, hvor man kan mødes med nye og gamle bekendte, det er for alle mennesker og typer,” siger han

OGSÅ FOR DEM UDEN TATOVERINGER

Prison Ink er kendt for sin hyggelige festivalstemning og de mange forskellige ting, der sker på fængselsgrunden. Af samme grund er festivalen ikke kun for tatoverede, men for alle.

”Der er noget for enhver smag og alle kan få en god dag til Prison Ink”, siger Daniel Vous Pedersen 

“Det er tænkt som en helhedsoplevelse med god stemning og en masse interessante oplevelser. Og du behøver ikke at fremvise en tatovering, for at bliver lukket ind.”

Prison Ink har åbent fra torsdag d. 30 maj – 1. juni fra kl. 12:00 – 23:00 dagligt. Dørene lukker hver dag kl. 23:00, hvorefter der er afterparty for alle indtil kl. 01:00.

Billetter kan også købes i døren. Der er studierabat mod forevisning af studiekort. Børn til og med 12 år har fri entré, hvis de følges med en voksen. Det er ikke tilladt at medbringe hunde. 

Du får rabat på en tur i Fængselsmuseet mod fremvisning af billet til Prison Ink, således at entréen kun koster 75 kr. Og ligeledes hvis du har købt billet til Fængselsmuseet, kan du vise din billet i indgangen til Prison Ink og komme ind for kun 50 kr. Normalprisen er 150 kr. 

Event info

30. maj – 1. juni 2019 | kl. 12:00 – 23:00

Fra kr. 120,-
FÆNGSLET
Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Arrangør