Filtrer efter kategori
 
loading
Prison Ink

Prison Ink

For sjette gang slår FÆNGSLET dørene op for den internationale tattoo festival Prison Ink, der er den mest succesfulde tatoveringsfestival i Skandinavien. Det sker i Kristi Himmelfartsferien d. 26. – 28. maj, hvor der også vil være et endags motorcykeltræf bag fængselsmurene om lørdagen og amerikanerbiler samme dag.

Rygtet om den særlige tatoveringsfestival i FÆNGSLETs unikke rammer har hurtigt spredt sig til den internationale tattoo-verden, og Prison Ink er i dag Skandinaviens største tattoo convention målt på antal deltagende tatovører. I år deltager intet mindre end 250 tatovører fra lande som Finland, Belgien, Polen, Tjekkiet, Canada, USA, Tyrkiet, Frankrig og selvfølgelig Danmark. Til Prison Ink hædres de dygtigste tatovører også med priser inden for de forskellige stilarter. En oplevelse som du også får med som publikum, når der konkurreres tæt i de i de flotteste og teknisk bedste tatoveringer på scenen.

Men Prison Ink handler også om andet end tatoveringer. Henover de tre dage kan du fx opleve livemusik fra spændende upcoming navne samt følge med i højtsvævende skate-konkurrencer. Du vil også kunne følge med i skabelsen af de mest fantastiske grafittiværker, som de professionelle grafittimalere udfører. Og så er der også motorcykler og amerikanerbiler på programmet.

“MC-træffet er et endagstræf for alle motorcyklister, hvor man parkerer sin motorcykel indenfor FÆNGSLETs mure i den store gård og kan nyde en dag med motorcykler, amerikanerbiler og musik på scenen og selvfølgelig masser af tatoveringer”, forklarer Daniel Vous Pedersen, der er en af arrangørerne bag festivalen.

“Kort fortalt bliver Prison Ink et hyggeligt arrangement, hvor man kan mødes med nye og gamle bekendte, det er for alle mennesker og typer,” siger han

OGSÅ FOR DEM UDEN TATOVERINGER

Prison Ink er kendt for sin hyggelige festivalstemning og de mange forskellige ting, der sker på fængselsgrunden. Af samme grund er festivalen ikke kun for tatoverede, men for alle. ”Der er noget for enhver smag og alle kan få en god dag til Prison Ink”, siger Daniel Vous Pedersen som er en af arrangørerne bag festivalen.

“Det er tænkt som en helhedsoplevelse med god stemning og en masse interessante oplevelser. Og du behøver ikke at fremvise en tatovering, for at bliver lukket ind.”

Prison Ink har åbent fra torsdag d. 26. maj – 28. maj fra kl. 12:00 – 23:00 dagligt. Dørene lukker hver dag kl. 23:00, hvorefter der er afterparty for alle indtil kl. 01:00.

Billetter kan også købes i døren. Der er studierabat mod forevisning af studiekort. Børn til og med 12 år har fri entré, hvis de følges med en voksen. Det er ikke tilladt at medbringe hunde.

Du får rabat på en tur i Fængselsmuseet mod fremvisning af billet til Prison Ink, således at museumsentréen kun koster 75 kr.

Event info

26. – 28. maj 2022 | kl. 12:00 – 23:00

Dagsbillet: 100/150 kr. (forsalg/døren) | Partout: 200/250 kr. (forsalg/døren)
FÆNGSLET
Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Arrangør

Pin It on Pinterest