Filtrer efter kategori
 
Koncerter
Festival
Børn
Marked
Kunst
Musik
Unge
Kultur
loading

Rammstein

Kr. Himmelfartsdag bringer Rammstein deres spektakulære show til FÆNGSLET i Horsens.

Efter en lang række udsolgte shows på dette års verdensturné fortsætter Rammstein succesridtet ind i 2017. Og heldigvis er Danmark med i det østberlinske bands turnéplaner.

Sekstetten, der nu har 22 år på bagen, har solgt mange millioner albums og dvd’er, og senest har de imponeret ved at sælge godt 18.000 billetter til New Yorks legendariske Madison Square Garden på blot en halv time!

Integriteten er intakt for Rammstein, hvis besætning desuden er nøjagtig den samme, som da gruppen blev dannet tilbage i 90’erne. Deres liveshow er notorisk voldsomt, og adskiller sig fra de gængse rockshow ved mængden af ild, pyro-effekter og episk scenografi.

De seks tyskere gør, hvad der passer dem og marcherer i eget tempo. Deres seneste album ligger hele otte år tilbage i tiden, men nu vil rygtet vide, at de arbejder hårdt på album nummer syv – på denne sommers turné spillede de da også en ny sang, “Ramm4”.

Sikkert og vist er det, at kontroversielle Rammstein til maj ryger i fængsel, nærmere betegnet FÆNGSLET, og der er lagt op til en tungt rockende fest og spektakulært show, når tyskerne betræder scenen i det jyske.

Praktiske informationer

Unr. ståpladser.

Kørestolsplads købes via Ticketmaster Danmarks Servicecenter på tlf. 7015 6565
Ledsager skal også købe billet.

Max 8 billetter pr. kunde.

Koncerten foregår udendørs.

 

Ved spørgsmål vedrørende koncerten skal I kontakte Horsens & Friends på tlf. 6914 9400 eller på info@horsensandfriends.dk. Tilmeld jer også gerne deres nyhedsbrev så I kan være helt up-to-date med informationer, parkeringsforhold, evt. ændringer af program mm. Det kan I gøre her.

Event info

⇓ Vis alle datoer
Kr. 695,- + gebyr
FÆNGSLET
Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Arrangør