Filtrer efter kategori
 
loading
Rock i FÆNGSLET: Folkeklubben & Poul Krebs

Rock i FÆNGSLET: Folkeklubben & Poul Krebs

Folkeklubben

Efter en historisk lang koncertpause kan man nu igen opleve Folkeklubben live – med nye sange såvel som det efterhånden omfangsrige bagkatalog.

Folkeklubben har over de sidste 9 år markeret sig som et af landets bedste og mest festlige liveorkestre. Når trioen igen stævner ud, er det med deres nye femte album ’Børn Af Den Tabte Tid’ i ryggen. Og med et bagkatalog, der tæller hits som ’Fedterøv’, ”Flammende hjerter”, ’Danmarksfilm’, ’Torben Ulrich’, ’Men Ikke Endnu En Vinter’, ’Sort Tulipan’ samt de 12 nye sange på det kommende udspil, er der lagt op til et poetisk rockbrag.

 

Poul Krebs

Poul Krebs har gennem sin karriere været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier fra rejsen gennem livet, der i hans tilfælde ikke altid er gået ad den lige vej. En rejse, der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere med en lang række store albums og megahits i bagagen.

 

Partoutbilletter
Med en partoutbillet får du adgang til fire fantastiske sommeraftener på FÆNGSLET fyldt med god musik – og så er der ovenikøbet mange penge at spare. En partoutbillet til Rock i Lunden 2021 koster nemlig kun 995 kr. + gebyr. Du sparer altså 505 kr. i forhold til prisen på endagsbilletter.

Endagsbilletter
Endagsbilletter koster 375 kr. plus gebyr.

Koncertprogram
Programmet for aftenen fastlægges først lige op til koncerten – dette gælder også for rækkefølgen af artister på scenen!

Arrangører
Rock i FÆNGSLET er arrangeret af Horsens&Friends og Musikforeningen EigilsRock i Lunden. Billetsalget foregår via Ticketmaster.

 

Andre koncerter til Rock i FÆNGSLET:

27. august: Johnny Madsen // Walter Trout

28. august: Annika Aakjær // The Savage Rose

10. september: Nicklas Sahl // Carpark North

Event info

11. september 2021 – Kl. 18

Tidsplan

Ca. tider. Der tages forbehold for programændringer.

18.00 Dørene åbner
20.00 Folkeklubben
22.15 Poul Krebs

375 kr. + gebyr
FÆNGSLET, Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Pin It on Pinterest