Filtrer efter kategori
 
loading
Rock i FÆNGSLET: Dizzy Mizz Lizzy & Walter Trout

Rock i FÆNGSLET: Dizzy Mizz Lizzy & Walter Trout

Dizzy Mizz Lizzy

Grundet fortsatte problemer med ryggen, må Johnny Madsen aflyse sin koncert fredag. Johnny Madsen, bandet og arrangørerne beklager situationen, og ønsker Johnny Madsen god bedring. Det er til gengæld en bragende fin erstatning, der er blevet hentet til FÆNGSLET fredag aften, da det med stor fleksibilitet fra bandet er lykkes at få Dizzy Mizz Lizzy til at give koncert. Dizzy Mizz Lizzy har igennem coronatiden spillet udvalgte koncerter med deres anmelderroste og prisbelønnede fjerde album ”Alter Echo”, som der også vil være fokus på til koncerten fredag aften.

Walter Trout

Covid-19 har fået verdensnavnet Walter Trout til at flytte til Danmark med sin danske kone. Nu er amerikaneren på dansk grund. Det giver mulighed for at kunne præsentere Walter Trout for det danske festivalpublikum – på trods af den globale pandemi.

Walter Trout, som regnes for én af verdens allerbedste guitarister, er tilbage i absolut topform efter en lille pause fra scenelyset. Han er aktuel med det helt nye album ”Ordinary Madness”, som har fået fantastiske anmeldelser.

 

Partoutbilletter
Med en partoutbillet får du adgang til fire fantastiske sommeraftener på FÆNGSLET fyldt med god musik – og så er der ovenikøbet mange penge at spare. En partoutbillet til Rock i Lunden 2021 koster nemlig kun 995 kr. + gebyr. Du sparer altså 505 kr. i forhold til prisen på endagsbilletter.

Endagsbilletter
Endagsbilletter koster 375 kr. plus gebyr.

Koncertprogram
Programmet for aftenen fastlægges først lige op til koncerten – dette gælder også for rækkefølgen af artister på scenen!

Arrangører
Rock i FÆNGSLET er arrangeret af Horsens&Friends og Musikforeningen EigilsRock i Lunden. Billetsalget foregår via Ticketmaster.

 

Andre koncerter til Rock i FÆNGSLET:

28. august: Annika Aakjær // The Savage Rose

10. september: Nicklas Sahl // Carpark North

11. september: Folkeklubben // Poul Krebs

Event info

27. august 2021 – Kl. 18:00

Tidsplan

Ca. tider. Der tages forbehold for programændringer.

Kl. 18.00: Dørene åbnes

Kl. 19.00 JB & The Hüggeli

Kl. 20.30: Walter Trout

Kl. 22.45: Dizzy Mizz Lizzy

375 kr. + gebyr
FÆNGSLET, Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Pin It on Pinterest