Filtrer efter kategori
 
loading
Rock i FÆNGSLET: Nicklas Sahl & Carpark North

Rock i FÆNGSLET: Nicklas Sahl & Carpark North

Nicklas Sahl

Med hitsinglerne ’Planets’, ’New Eyes’ og senest ’Four Walls’ er Nicklas Sahl godt på vej til at blive den næste store stjerne på den danske popscene. Siden han udsendte sin debutsingle i 2018, er det nemlig kun gået opad for den unge sanger – og vi glæder os til denne aften på FÆNGSLET, hvor stemningen og festen bliver fantastisk!

 

Carpark North

Carpark North har opbygget et musikalsk univers bestående af alt fra eksplosiv stadion-rock båret af glødende guitarriffs til akustiske og melodiøse ballader. Et muskuløst lydbillede, som skiller sig ud på den danske musikscene med gungrende originalitet. Den erfarne trio er kendt for at levere unikke og enestående liveoplevelser med hits på stribe – altid toppet med en eksplosiv og international vibe. Så glæd jer til Carpark North igen gæster Lunden. Det bliver FEDT!

 

Partoutbilletter
Med en partoutbillet får du adgang til fire fantastiske sommeraftener på FÆNGSLET fyldt med god musik – og så er der ovenikøbet mange penge at spare. En partoutbillet til Rock i Lunden 2021 koster nemlig kun 995 kr. + gebyr. Du sparer altså 505 kr. i forhold til prisen på endagsbilletter.

Endagsbilletter
Endagsbilletter koster 375 kr. plus gebyr.

Koncertprogram
Programmet for aftenen fastlægges først lige op til koncerten – dette gælder også for rækkefølgen af artister på scenen!

Arrangører
Rock i FÆNGSLET er arrangeret af Horsens&Friends og Musikforeningen EigilsRock i Lunden. Billetsalget foregår via Ticketmaster.

 

Andre koncerter til Rock i FÆNGSLET:

27. august: Johnny Madsen // Walter Trout

28. august: Annika Aakjær // The Savage Rose

11. september: Folkeklubben // Poul Krebs

Event info

10. september 2021 – Kl. 18

Tidsplan

Ca. tider. Der tages forbehold for programændringer.

18.00 Dørene åbner
20.00 Nicklas Sahl
21:50 Carpark North

375 kr. + gebyr
FÆNGSLET, Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Pin It on Pinterest