Filtrer efter kategori
 
loading
Rock i FÆNGSLET: Johnny Madsen & Walter Trout

Rock i FÆNGSLET: Johnny Madsen & Walter Trout

Johnny Madsen

Firemandsforetagendet, der går under navnet Johnny Madsen Band, er klar til at indtage FÆNGSLET med en velgørende omgang beske ballader, blå blues og bersærker boogie. Og som de fleste ved, så kan man ”ikke blive træt af Madsen-band, fordi klassisk rock’n’roll simpelthen er tidløs, når den bliver spillet med hjerte, nerve og overskud”, som BTs Steffen Jungersen har formuleret det om netop dette ensemble.

Walter Trout

Covid-19 har fået verdensnavnet Walter Trout til at flytte til Danmark med sin danske kone. Nu er amerikaneren på dansk grund. Det giver mulighed for at kunne præsentere Walter Trout for det danske festivalpublikum – på trods af den globale pandemi.

Walter Trout, som regnes for én af verdens allerbedste guitarister, er tilbage i absolut topform efter en lille pause fra scenelyset. Han er aktuel med det helt nye album ”Ordinary Madness”, som har fået fantastiske anmeldelser.

 

Partoutbilletter
Med en partoutbillet får du adgang til fire fantastiske sommeraftener på FÆNGSLET fyldt med god musik – og så er der ovenikøbet mange penge at spare. En partoutbillet til Rock i Lunden 2021 koster nemlig kun 995 kr. + gebyr. Du sparer altså 505 kr. i forhold til prisen på endagsbilletter.

Endagsbilletter
Endagsbilletter koster 375 kr. plus gebyr.

Koncertprogram
Programmet for aftenen fastlægges først lige op til koncerten – dette gælder også for rækkefølgen af artister på scenen!

 

Andre koncerter til Rock i FÆNGSLET:

28. august: Annika Aakjær // The Savage Rose

10. september: Nicklas Sahl // Carpark North

11. september: Folkeklubben // Poul Krebs

Event info

27. august 2021 - Kl. 18:00
⇓ Vis alle datoer
375 kr. + gebyr
FÆNGSLET, Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Pin It on Pinterest