Filtrer efter kategori
 
loading
Workshop: Lav din egen julesnaps

Workshop: Lav din egen julesnaps

Lær at lave snaps til snapse-workshop under Jul på FÆNGSLET 2021.

Til en god jul hører en julesnaps – og bedst af alt en hjemmelavet. Derfor kan du nu lære at lave din egen unikke julesnaps til en workshop med Snapsogurter.dk under julemarkedet.

Vi byder velkommen med en smagsprøve på en traditionel kryddersnaps og fortæller lidt om snapsens historie, og de typer alkohol, der findes på det danske marked. Snapsogurter.dk sørger for alle ingredienser, så du kan blive klar med din helt egen julesnaps til julebordet i december.

Til workshoppen kan du blive klogere på de mange forskellige typer julesnaps, og hvad de passer godt til ved frokostbordet. Vi demonstrerer fremgangsmåden til at lave kryddersnaps og smager på en julesnaps fra Snapsogurter.dk.

Inden du laver din egen julesnaps, smager vi på de forskellige arter stærk, sød, bitter og citrus. Du får også mulighed for at smage på de ingredienser, der skal indgå i din egen snaps. Du kan vælge mellem 16 forskellige slags, der alle er tilgængelige i almindelige butikker eller i naturen i omkring november.

Vi slutter af med en lille overraskelse.

Særarrangementet vil forløbe som en workshop med plads til snak – ikke mindst deltagerne imellem – og tid til at stille spørgsmål samt udveksle erfaringer undervejs.

Arrangementet kan vare op til 3 timer, så vi anbefaler, at du kommer i god tid til at opleve Jul på FÆNGSLET inden workshoppen.

Det får du:

  • – Dagsentré til Jul på FÆNGSLET
  • – Glas til essens 2 stk.
  • – Valgfrie krydderurter (max. 4 forskellige, svarende til 0,35 l. alkohol pr. snaps)
  • – En flaske Brøndums Klar eller tilsvarende pr. deltager
  • – En FÆNGSLET mulepose til transport
  • – Opskriftsbrochurer

 

Snapsogurter.dk og FÆNGSLET har siden julen 2020 samarbejdet om FÆNGSLETs populære Kryddersnaps, og lancerer nu sammen FÆNGSLETs Julesnaps, der udkommer i begrænset parti i forbindelse med Jul på FÆNGSLET 2021.

Læs mere om Snapsogurter.dk’s workshops her:  www.snapsogurter.dk

Event info

⇓ Vis alle datoer
300,-
Trykkeriet
Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Pin It on Pinterest