Filtrer efter kategori
 
loading
Ny dato: Anders Agger

Ny dato: Anders Agger

OBS: Anders Agger skulle have givet foredrag i aften 21. april i Vestsalen på FÆNGSLET i Horsens, men må desværre aflyse grundet sygdom. Vi vender retur hurtigst muligt med ny dato for foredraget, hvortil de oprindelige billetter vil gælde. Kan du ikke på den nye dato, vil du modtage besked om hvordan billetter refunderes.

Alle billetkøbere vil i dag den 21 april 2022 modtage en mail med info herom.

Er der spørgsmål, bedes disse rettes pr. mail eller telefon til:

Horsens & Friends
Mail: info@horsensandfriends.dk
Telefon: 69 14 94 00


UDSOLGT: SØMANDEN, HELMIG & HEAVY AGGER – Et tv-foredrag med Anders Agger

Den 21. april 2022 slår Anders Agger vejen forbi den smukke Vestsalen på FÆNGSLET i Horsens med hans foredrag ”Sømanden, Helmig & Heavy Agger…”.

DRs Anders Agger kommer rundt i landet. Og i verden. Der leder han primært efter fællesskaber og forskelle. Og allerhelst efter levet liv. For så at veksle det til tv i bedste sendetid.

Uanset, om det er en døende sømand på et hospice i Hvide Sande. En krølhåret popsanger fra Aarhus, der pludselig går på Hærvejen for at finde sig selv. Eller en gruppe unge, rebelske heavy metal-drenge mod nordvest, der er blevet ældre.

“Sømanden, Helmig & Heavy Agger” er et lavpraktisk medie-foredrag, hvor publikum må stille spørgsmål, når de opstår. Anders Agger vil fortælle, hvordan han helt lavpraktisk gør, når han producerer til DR1 og DR2. Og vil føre tilhørerne ind i kulissen til de seneste seer-succeser som Indefra og sommerprogrammerne med Anne Hjernøe.

Anders Agger vil fortælle om tvivlen og de mange etiske overvejelser, når man går helt tæt på.

Alting har sin tid, når Anders Agger holder en af sine populære foredragsaftner. Publikum skiftevis griner, er musestille og bliver meget rørte, når Anders Agger med stor indlevelse, humor og selvironi fortæller om sine unikke oplevelser ved at lave tv-reportager.…

Anders Agger kommer rundt – både geografisk og i livets udkanter. Oplev Anders Agger og få en anderledes og meget eftertænksom oplevelse med hjem, mens du også har et lille underfundigt smil på læben.

Pssst: Anders vil nok ikke fortælle, at han har vundet et lille hav af tv-priser. Det bruger han ikke så meget energi på. Vi tilføjer bare, at han i 2017 blev kåret til årets mandlige tv-vært foran Mikkel Beha Erichsen.

Event info

21. april 2022 kl. 19:00

TIDSPLAN:

18.00: Døre åbner til Vestsalen

19.00: Foredrag start – 90 min.

20.30: Foredrag slut

UDSOLGT
Vestsalen
FÆNGSLET, Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Arrangør

Pin It on Pinterest