Filtrer efter kategori
 
Festival
Børn
Marked
Kunst
Kultur
loading

Mit fængsel – fængselsbetjentene fortæller

Kom med en fængselsbetjent på rundvisning gennem det spændende Fængselsmuseum og få en oplevelse ud over det sædvanlige.

Bjarne Karlsen, Erik Tranekær og Kaj Rasmussen har sammenlagt arbejdet næsten 100 år i danske fængsler, heraf en stor del i det gamle statsfængsel i Horsens. De har alle noget på hjertet og giver et levende indblik i en ellers lukket verden.

I forbindelse med Europæisk Middelalderfestival, tager vi hul på dette nye koncept, når Bjarne Karlsen på to specialrundvisninger tager gæster med rundt i Fængselsmuseet kl. 12.00 og 13.30 d. 25. august.

Bjarne Karlsen

Bjarne Karlsen startede sin karriere som fængselsbetjent i Statsfængslet i Horsens. Senere flyttede han til Møgelkær Fængsel. Bjarne Karlsen har bidraget med viden og fortællinger til Fængselsmuseets udstillinger, og du kan f.eks. se Bjarne som en af museets skygger.

Bjarne Karlsen er en særdeles rutineret foredragsholder og rundviser. Han formidler lige så gerne for skoleelever som for internationale erhvervsgrupper, som han alle begejstrer med en indlevende fortællestil.

Event info

25. august 2018 - Kl. 12:00 og 13:30
⇓ Vis alle datoer
Kr. 35,- + entré
Fængselsmuseet
Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Arrangør