Filtrer efter kategori
 
loading
Thomas Helmig + Phlake

Thomas Helmig + Phlake

Thomas Helmig og Phlake spiller på FÆNGSLET den 30. juni 2023.
Den 30. juni 2023 præsenterer Horsens & Friends hele Danmarks Thomas Helmig – samt fantastiske Phlake på FÆNGSLET – det bliver en kæmpe dansefest under åben sommerhimmel i Horsens.

Både Thomas Helmig og Phlake har haft et stort år i 2022: Thomas Helmig gav bl.a. sin første stadionkoncert i eget navn på hjemmebanen i Aarhus foran 30.000 fans, væltede Roskilde Festivals ikoniske Orange Scene, Smukfest i Skanderborg, Tinderbox i Odense og en uannonceret surprise-koncert på Northside Festival.

Phlake har lagt scenerne ned på Grøn Koncert i år, og de har i den grad gjort sig bemærket i den danske musikbranche med deres tekstunivers og fængende melodier. I dette efterår er Phlake på Europa-turné, men til sommer er de heldigvis tilbage i Danmark, så vi kan få en fest i Horsens!

Det er ikke første gang, vi har besøg af hverken Thomas Helmig eller Phlake i Horsens, og vi er utrolig stolte over og glade for at kunne byde to så dygtige kunstnere og bands velkommen tilbage til vores by – og så i skøn forening.

 

Event info

Thomas Helmig + Phlake

475 kr. + gebyr
Fængselsgården
FÆNGSLET, Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Arrangør

Pin It on Pinterest