Filtrer efter kategori
 
loading
Thomas Helmig + Søren Huss

Thomas Helmig + Søren Huss

Fredag den 29. juni 2018 rykker Thomas Helmig og Søren Huss i fængsel, når de giver koncert i de historiske rammer i fængselsgården på FÆNGSLET i Horsens.

 

Thomas Helmig

Thomas Helmig er kendt for at have en helt fænomenal kontakt med sit publikum, og Fængselsgården er de perfekte rammer med det skrånende terræn, som sikrer godt udsyn til scenen. Sidste sommer gav han koncert på Northside i Aarhus, en koncert som gav topkarakterer – 6 ud af 6 stjerner i de store aviser. Så hvis du er hurtig nok til at få billetter, kan du se frem til Thomas Helmig i absolut topform.

Med på scenen har han vennerne – de super dygtige musikere – Claes Antonsen, Jacob Andersen, Christian Douglas, Poul Reimann, Søren Runge og Emil Falk, der er garanter for fede riffs og rungende rytmer.

 

Søren Huss

Søren Huss formår som få at eksperimentere med det danske sprog. På sit seneste album ‘Midtlivsvisen’ fra 2017 hylder Huss livets både mørke og lyse sider på dét, han selv betegner som ‘en voksen plade til voksne mennesker’.

Søren Huss’ liveoptrædener er kendt for at sætte tankerne i gang hos publikum. Dette skyldes ligeligt Huss’ overlegne forståelse for lyriske finurligheder og hans charmerende forståelse af livets udfordringer – om de så er af ubetydelig eller livsforandrende karaktér.

Alt dette bliver til sommer bakket op af et liveband, som for alvor understøtter de smukke og nærværende kompositioner om alt det, der betyder noget. Stort som småt.

 

Kom med og oplev den fantastiske stemning – dørene til dobbelt-koncerten åbner kl. 17.00! Billetterne koster 350,- + gebyr og kan købes på ticketmaster.dk fra d. 1. november.

Event info

D. 29. juni 2018 kl. 20:00

350 kr. + gebyr
Fængselsgården
Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Arrangør