Filtrer efter kategori
 
loading
Verdensballetten danser på FÆNGSLET i 2019

Verdensballetten danser på FÆNGSLET i 2019

Efter Verdensballettens succes-optræden i 2018 kvitterede publikum med et stående bifald. Verdensballetten lovede at komme igen i 2019. Og ganske rigtigt: Vi kan nu bekræfte, at FÆNGSLET bliver beriget med endnu en optræden d. 2. august 2019.

Det var operasangeren Jens-Christian Wandt der i 2008 tog initiativ til Verdensballetten. Den første forestilling blev vist ved Den Tilsandede Kirke i Skagen, og siden har Verdensballetten turnéret hver sommer til særligt udvalgte steder i Danmark.

I dag er Verdensballetten kendt som sommerens finkulturelle folkefest – med højt niveau, uhøjtidelig facon og de spektakulære rammer.

En række af verdens mest berømte balletdansere – fra nogle af de mest prestigefyldte kompagnier – vil give dig en oplevelse, du sent vil glemme. På scenen får de selskab af klassiske musikere og operasang.

Verdensballettens lysdesigner vil kreere en særlig belysning til bygningen, så arkitektur og lyssætning vil matche den fine og stærke ballet på scenen.

Vil du sikre dig en billet i god tid? Så vær klar, når billetsalget åbnes d. 30. november.

 

Eksklusiv Tapas-menu med vin

Kom inden for og nyd en kulinarisk oplevelse, mens I venter på Verdensballetten.

FÆNGSLET står klar med en lækker tapas-menu med friskbagt brød, hjemmelavede tapenader, pølser og skinker mm. Til menuen hører der gode vine samt øl og vand.

Tapas-menuen er anrettet på fad og serveres ved eget bord – I læ for vejr og vind.

Menuen skal forudbestilles og koster 295,- pr. person.

 

Street Food

Mød op tidligt og nyd et godt måltid, mens tilskuerne strømmer til.

Fra de hyggelige boder i fængselsgården kan du købe mad og drikke fra både hjemlige og fjerne himmelstrøg. Øst eller vest? Lad maven være kompas!

Vælg din street food og nyd den fra de opstillede borde og bænke. ” I det fri”

Boderne åbner to timer før Verdensballetten går i gang. Der kan betales med mobilepay og dankort.

Event info

⇓ Vis alle datoer
Pris: 295-495 kr. (ex. gebyr)
Fængselsgården
Fussingsvej 8, 8700 Horsens