Filtrer efter kategori
 
loading
Verdensballetten på FÆNGSLET

Verdensballetten på FÆNGSLET

Oplev Verdensballetten på FÆNGSLET med en unik, udendørs forestilling, hvor ballet, opera samt klassisk musik går op i en højere enhed.

Med et højt niveau, sin uhøjtidelige facon og de spektakulære rammer, bliver Verdensballetten sommerens finkulturelle folkefest. Mens mørket falder på over FÆNGSLET, danser skyggerne på den rå fængselsmur. En række af verdens bedste balletdansere indtager scenen og skaber en sensation af et show.

Efter at have gennemgået en stor ombygning, står Vestsalen på FÆNGSLET endelig klar. Vi ser derfor meget frem til igen at kunne vise en forestilling foran fængselsmuren, hvor alle elementer fra fængselsverdenen kommer i spil.

Scenen placeres helt råt op ad muren, hvor de ikoniske mursten som forestillingens eneste kulisse vil stå som en stærk kontrast imellem arkitekturen og den yndefulde ballet.

FORESTILLINGEN

En række af verdens mest berømte balletdansere fra nogle af de mest prestigefyldte kompagnier vil danse i Fængslet. På scenen får de selskab af klassiske musikere og dansk operasang.

Forestillingen indeholder kendte klassiske som nyere moderne stykker og vil velkendt og sikkert blive ledt af Verdensballettens konferencier og stifter Jens-Christian Wandt.

Oplever du tekniske problemer mht. billetsalget, kontakt venligst Billetten på: +45 70 20 20 96

Læs mere om årets forestilling her: VERDENSBALLETTEN 2022.

NYD TAPAS-ANRETNING I GL. CELLE

Inden Verdensballetten kan du nyde Spisehuset 8Fs lækre tapasmenu med kreative og delikate anretninger af sæsonens råvarer. Serveres med landbrød og nordisk pesto. Til menuen hører der gode vine samt øl og vand ad libitum i tidsrummet 17.00-19.15.

Maden på FÆNGSLET vælges som tilkøb, og inkluderer ikke en billet til forestillingen. Billetten vælges og købes særskilt.

Pris 350,- Kr.

Køb tapas her.

Event info

15. juli kl. 19:30

395-545 kr., ex. gebyr
Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Pin It on Pinterest