Filtrer efter kategori
 
loading

Wall of Sound 2019

Sæt kryds i kalenderen d. 6. + 7. september, hvor festivalen Wall of Sound er tilbage med 2 dages koncerter og stemningsfulde oplevelser i den grønne park foran FÆNGSLET.

Horsens’ nye 2-dages festival, Wall of Sound, fik en flyvende debut i september i år, og al feedback fra publikum, frivillige og musikere peger på et ønske om ”mere”. De første skridt til at indfri dette ønske sættes i gang nu.

Der har været mange bud om at spille på næste års festival og indtil videre er følgende bands og artister på programmet: Phlake, Kops, Topgunn, Velvet Volume og DJ-kollektivet Den Sorte Skole, som skruer et festligt sæt sammen.

Denne sammensætning af navne kendetegner festivalens brede musikalske profil, hvis målsætning er at præsentere et solidt udbud af både nye og aktuelle live-navne.

Og der er forhandlinger i gang med mange flere artister, så det anbefales at koble sig på festivalens facebook-gruppe eller Instagram for løbende opdateringer.

Wall of Sound er også mere end koncerterne alene, og der vil igen i 2019 være forskellige typer af oplevelser man kan fordybe sig i, rundt i parken.

Som en særlig gestus til festivalens følgere vil der være et særligt Early Bird tilbud, for de hurtige billetkøbere. Og ligeledes lanceres en ”Ung 25” rabat, samt muligheden for at man kan melde sig som ”ambassadør” for festivalen og få særlige goder herigennem.

 

Billettyper:
Earlybird priser (Sælges til og med den 28. februar):
Partoutbillet: 475 kr. + gebyr.
Endagsbillet: 325 kr. + gebyr.
Ung25 partout: 300 kr. + gebyr.

Event info

6. september 2019 - Kl. kl. 14.00-23.59
7. september 2019 - Kl. kl. 14.00-23.59
⇓ Vis alle datoer
Fra 300 kr.
FÆNGSLET
Fussingsvej 8, 8700 Horsens