Filtrer efter kategori
 
loading
Events på FÆNGSLET - FÆNGSLET i Horsens

Events

FÆNGSLET består af rigtig mange kvadratmeter, og dem vil vi gerne udnytte endnu bedre.
Står du og overvejer FÆNGSLET som venue til dit næste kulturarrangement eller filmscene, er du kommet til det rette sted.

Lenny Kravitz – DIZZY MIZZ LIZZY – THE BLUE VAN | 25/05 2019

Med ny musik i rygsækken forlænger Lenny Kravitz sin ”Raise Vibration Tour” og rammer FÆNGSLET i Horsens d. 25. maj 2019, hvor du også kan opleve Dizzy Mizz Lizzy og The Blue Van.

Med udgivelsen af sit 11. studiealbum ’Raise Vibration’ cementerer legenden Lenny Kravitz sin aktualitet i musikkens verden. Den grammyvindende sanger, sangskriver, producer og multiinstrumentalist, er på ingen måder en reminiscens, men bruger sine tre årtier i musikbranchen til at komme med et nutidigt og vedkommende sammenkog af rock, funk, blues og soul.

RASMUS SEEBACH SPILLER PÅ FÆNGSLET | 24/5 2019

En af Danmarks absolut største stjerner kommer til Horsens. Fredag den 24. maj 2019 spiller Rasmus Seebach nemlig på FÆNGSLET i Horsens. Rasmus Seebach har ligget øverst på hitlisterne så mange gange, at det efterhånden er svært at holde styr på, har solgt et utal af albums og er ikke mindst en fremragende livekunstner.

PRISON INK 2019

For femte år i træk slår FÆNGSLET dørene op for den internationale tattoo festival Prison Ink, der er den mest succesfulde tatoveringsfestival i Skandinavien. Det sker i Kristi Himmelfartsferien fra d. 30. maj til d. 1. juni, hvor der også vil være et endags motorcykeltræf bag fængselsmurene om lørdagen og amerikanerbiler samme dag.

GRUNDLOVSDEBAT | 5/6 2019

Kom til Grundlovsdebat på FÆNGSLET med bl.a. Anders Lund Madsen, Iben Maria Zeuthen, Knud Romer, Vincent F. Hendricks, Martin Krasnik, Ditte Giese, Natasha Al-Hariri, Anne Sophia Hermansen og Kirsten Birgit og Rasmus Bruun fra Den Korte Radioavis. De skarpe debattører sætter i år fokus på ytringsfrihed til et brag af en grundlovsdebat den 5. juni.

Foo fighters – the minds of 99 – frank carter & the rattle snakes | 25/6 2019

Glæd dig til et kæmpe rockbrag på FÆNGSLET den 25. juni 2019. Det eftertragtede amerikanske rockband Foo Fighters vender tilbage til Danmark. Med den karismatiske sanger og guitarist Dave Grohl i spidsen er de klar til at give en opvisning i rendyrket rock’n’roll. Og det bliver i selskab af de danske publikumsdarlings The Minds of 99 og det britiske rockband Frank Carter & The Rattlesnakes.

Reborn Prison Escape (OCR Løb)

Et 8 km langt ekstremsportsløb med over 25 forhinringer fordelt rundt på FÆNGSLET. Er du klar på at kravle under pigtråden mens ilden buldrer over dit hoved, svømme gennem iskoldt vand, kravle gennem tungt mudder og så tage skuddet med pistolen mens åndedrættet kører vildt? Er du klar til at blive genfødt stærkere end nogensinde før? Deltag i Reborn når det vanen tro løber af staben i september måned.

ROTARY KUNSTMESSE 2019

40 anerkendte kunstnere fra hele landet udstiller i Magasinet til Horsens Østre- og Horsens Vestre Rotary årlige kunstmesse. Oplev malerier, skulpturer, fotokunst og grafik, når kunstnerne udstiller lørdag den 2. og søndag den 3. marts 2019 kl. 10:00-16:00. Alle er velkomne og hele overskuddet går til lokale og internationale humanitære formål.

europæisk middelalder festival

Europæisk Middelalder Festival er både et middelaldermarked, hvor man kan købe forskellige varer, en festival hvor man kan opleve gøgl, teater, musik og et levende museum, hvor man kan se arbejdende værksteder og snakke med historisk interesserede grupper. En af de helt særlige ting ved Europæisk Middelalder Festival er, at de besøgende får fornemmelsen af at tage en tur i en tidsmaskine og havne ned midt i den levende middelalder. På FÆNGSLET skal middelalderen opleves med alle sanser. Den skal ses, smages, lugtes og høres.

Wall of Sound Festival

Wall of Sound er en to dags-festival, der hvert år finder sted på FÆNGSLET med fokus på musik, mad, kunst og kreativt byggeri. Festivalen har eksisteret siden 2008, og har til formål at kombinere gode sensommer vibes og kolde drinks med en kreativ atmosfære, som forvandler FÆNGSLET i Horsens til årets fedeste festival-oplevelse.

Frygt FÆNGSLET (Haunted house)

Et interaktivt totalteater der forvandler FÆNGSLET til Danmarks mest uhyggelige Hausted House. Skabt i samarbejde med Dystopia Entertainment i Vejle.

Rotary Kunstmesse

Siden 2014 har Rotary Horsens Vest afholdt en årlig kunstmesse på FÆNGSLET. Messen finder sted i Magasinet, hvor 40 anerkendte kunstnere fra hele landet udstiller deres værker. Overskuddet fra messen går til lokale og internationale humanitære formål.

Rotary

Jul PÅ FÆNGSLET

Tilbage i tiden var Statsfængslet ikke ligefrem julehyggens højborg. Men i november tager vi revanche! Uanset om du leder efter spændende julegaver, lidt godt til ganen eller blot rendyrket julehygge, så må du ikke gå glip af FÆNGSLETs julemarked “Jul på FÆNGSLET”

fængselsmuseet

Husk at du ved fremvisning af din billet til (XXXX-arrangementet) får rabat på entréen i Fængselsmuseet op til 12 mdr. efter arrangementet.

Verdensballetten

Verdensballetten får FÆNGSLET til at danse. Med et højt niveau, sin uhøjtidelige facon og de spektakulære rammer, bliver Verdensballetten sommerens finkulturelle folkefest. Mens mørket falder på over FÆNGSLET, danser skyggerne på den rå fængselsmur. En række af verdens bedste balletdansere indtager scenen igen til sommer og skaber en sensation af et show.
Verdensballetten

Events

FÆNGSLET består af rigtig mange kvadratmeter, og dem vil vi gerne udnytte endnu bedre.
Står du og overvejer FÆNGSLET som venue til dit næste kulturarrangement eller filmscene, er du kommet til det rette sted.

Metallica koncert - FÆNGSLET i Horsens

Overnatning på FÆNGSLET

Efter en god koncertoplevelse kan det være rart ikke at skulle spekulere i transport hjem. SleepIn tilbyder derfor overnatning til dig, som gerne vil have en ekstra særlig oplevelse med inden hjemturen. Her får du muligheden for at sove bag tremmer i autentiske celler.

SleepIn rummer i alt 50 sengepladser fordelt på 22 værelser med plads fra 1-4 pers. i hver celle.

Læs mere

Fester på FÆNGSLET

Det er blevet populært at holde sin private fest i de historiske og autentiske lokaler på FÆNGSLET. Vi har både arrangeret bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage og jubilæer. Vi er også blevet et eftertragtet sted for den årlige julefrokost eller firmafest.

Læs mere

Fængselsmuseet

Hvorfor ikke kombinere din koncertoplevelse med et besøg i vores fantastiske og prisvindende fængselsmuseum?

Læs mere