Filtrer efter kategori
 
loading
Events på FÆNGSLET - FÆNGSLET i Horsens

Events

FÆNGSLET består af rigtig mange kvadratmeter, og dem vil vi gerne udnytte endnu bedre.
Står du og overvejer FÆNGSLET som venue til dit næste kulturarrangement eller filmscene, er du kommet til det rette sted.

Verdensballetten

Verdensballetten får FÆNGSLET til at danse. Med et højt niveau, sin uhøjtidelige facon og de spektakulære rammer, bliver Verdensballetten sommerens finkulturelle folkefest. Mens mørket falder på over FÆNGSLET, danser skyggerne på den rå fængselsmur. En række af verdens bedste balletdansere indtager scenen igen til sommer og skaber en sensation af et show.
Verdensballetten

Reborn Prison Escape (OCR Løb)

Et 8 km langt ekstremsportsløb med over 25 forhinringer fordelt rundt på FÆNGSLET. Er du klar på at kravle under pigtråden mens ilden buldrer over dit hoved, svømme gennem iskoldt vand, kravle gennem tungt mudder og så tage skuddet med pistolen mens åndedrættet kører vildt? Er du klar til at blive genfødt stærkere end nogensinde før? Deltag i Reborn når det vanen tro løber af staben i september måned.

europæisk middelalder festival

Europæisk Middelalder Festival er både et middelaldermarked, hvor man kan købe forskellige varer, en festival hvor man kan opleve gøgl, teater, musik og et levende museum, hvor man kan se arbejdende værksteder og snakke med historisk interesserede grupper. En af de helt særlige ting ved Europæisk Middelalder Festival er, at de besøgende får fornemmelsen af at tage en tur i en tidsmaskine og havne ned midt i den levende middelalder. På FÆNGSLET skal middelalderen opleves med alle sanser. Den skal ses, smages, lugtes og høres.

Wall of Sound Festival

Wall of Sound er en to dags-festival, der hvert år finder sted på FÆNGSLET med fokus på musik, mad, kunst og kreativt byggeri. Festivalen har eksisteret siden 2008, og har til formål at kombinere gode sensommer vibes og kolde drinks med en kreativ atmosfære, som forvandler FÆNGSLET i Horsens til årets fedeste festival-oplevelse.

Jul PÅ FÆNGSLET

Tilbage i tiden var Statsfængslet ikke ligefrem julehyggens højborg. Men i november tager vi revanche! Uanset om du leder efter spændende julegaver, lidt godt til ganen eller blot rendyrket julehygge, så må du ikke gå glip af FÆNGSLETs julemarked “Jul på FÆNGSLET”

fængselsmuseet

Husk at du ved fremvisning af din billet til (XXXX-arrangementet) får rabat på entréen i Fængselsmuseet op til 12 mdr. efter arrangementet.

Events

FÆNGSLET består af rigtig mange kvadratmeter, og dem vil vi gerne udnytte endnu bedre.
Står du og overvejer FÆNGSLET som venue til dit næste kulturarrangement eller filmscene, er du kommet til det rette sted.

Metallica koncert - FÆNGSLET i Horsens

Overnatning på FÆNGSLET

Efter en god koncertoplevelse kan det være rart ikke at skulle spekulere i transport hjem. SleepIn tilbyder derfor overnatning til dig, som gerne vil have en ekstra særlig oplevelse med inden hjemturen. Her får du muligheden for at sove bag tremmer i autentiske celler.

SleepIn rummer i alt 50 sengepladser fordelt på 22 værelser med plads fra 1-4 pers. i hver celle.

Læs mere

Fester på FÆNGSLET

Det er blevet populært at holde sin private fest i de historiske og autentiske lokaler på FÆNGSLET. Vi har både arrangeret bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage og jubilæer. Vi er også blevet et eftertragtet sted for den årlige julefrokost eller firmafest.

Læs mere

Fængselsmuseet

Hvorfor ikke kombinere din koncertoplevelse med et besøg i vores fantastiske og prisvindende fængselsmuseum?

Læs mere