Filtrer efter kategori
 
loading
Events på FÆNGSLET - FÆNGSLET i Horsens

Events

FÆNGSLET består af rigtig mange kvadratmeter, og dem vil vi gerne udnytte endnu bedre.
Står du og overvejer FÆNGSLET som venue til dit næste kulturarrangement eller filmscene, er du kommet til det rette sted.

HABENGUT MARKED

Gå på jagt til Habengut Marked – et kæmpestort loppemarked på FÆNGSLET, der løber af staben søndag d. 7. og 8 september kl. 10.00 – 16.00. Vi gentager den store markeds-succes på FÆNGSLET, som er blevet ENDNU større og hele Fængselsgården tages i brug. Så kom og gå på loppejagt både inde og ude og i vores kæmpestore markedstelt. Her sælges der ud af guldet fra gemmerne, og der er mulighed for at gøre rigtig gode kup. Der kommer til at være mere end 180 stande fyldt med de bedste loppefund.

Reborn Prison Escape (OCR Løb)

Oplev et ekstremsportsløb med over 25 forhinringer fordelt rundt på FÆNGSLET. Er du klar på at kravle under pigtråden mens ilden buldrer over dit hoved, svømme gennem iskoldt vand og kravle gennem tungt mudder? Er du klar til at blive genfødt stærkere end nogensinde før? Deltag i Reborn, når det vanen tro løber af staben i september måned.

Jul PÅ FÆNGSLET

Tilbage i tiden var Statsfængslet ikke ligefrem julehyggens højborg. Men i november tager vi revanche! Uanset om du leder efter spændende julegaver, lidt godt til ganen eller blot rendyrket julehygge, så må du ikke gå glip af FÆNGSLETs julemarked “Jul på FÆNGSLET”, som i år kan opleves i hele to weekender.

hORSENS middelalderfestival

Horsens Middelalderfestival er både et middelaldermarked, hvor man kan købe forskellige varer, en festival hvor man kan opleve gøgl, teater, musik og et levende museum, hvor man kan se arbejdende værksteder og snakke med historisk interesserede grupper. En af de helt særlige ting ved Horsens Middelalderfestival er, at de besøgende får fornemmelsen af at tage en tur i en tidsmaskine og havne ned midt i den levende middelalder. På FÆNGSLET skal middelalderen opleves med alle sanser. Den skal ses, smages, lugtes og høres.

Wall of Sound Festival

Wall of Sound er en to dags-festival, der hvert år finder sted på FÆNGSLET med fokus på musik, mad, kunst og kreativt byggeri. Festivalen har eksisteret siden 2008, og har til formål at kombinere gode sensommer vibes og kolde drinks med en kreativ atmosfære, som forvandler FÆNGSLET i Horsens til årets fedeste festival-oplevelse.

BEERS BEHIND BARS

Den 5. oktober 2019 kan du opleve en helt ny ølfestival i Horsens, når Beers Behind Bars finder sted i FÆNGSLET. Der bliver ikke meget vand og brød over det, når FÆNGSLET, Horsens & Friends og Danske Ølentusiaster byder velkommen til Beers Behind Bars i Fængslet, hvor du kan smage mere end 200 forskellige slags øl.

fængselsmuseet

Husk at du ved fremvisning af din billet til (XXXX-arrangementet) får rabat på entréen i Fængselsmuseet op til 12 mdr. efter arrangementet.

Events

FÆNGSLET består af rigtig mange kvadratmeter, og dem vil vi gerne udnytte endnu bedre.
Står du og overvejer FÆNGSLET som venue til dit næste kulturarrangement eller filmscene, er du kommet til det rette sted.

Metallica koncert - FÆNGSLET i Horsens

Overnatning på FÆNGSLET

Efter en god koncertoplevelse kan det være rart ikke at skulle spekulere i transport hjem. SleepIn tilbyder derfor overnatning til dig, som gerne vil have en ekstra særlig oplevelse med inden hjemturen. Her får du muligheden for at sove bag tremmer i autentiske celler.

SleepIn rummer i alt 50 sengepladser fordelt på 22 værelser med plads fra 1-4 pers. i hver celle.

Læs mere

Fester på FÆNGSLET

Det er blevet populært at holde sin private fest i de historiske og autentiske lokaler på FÆNGSLET. Vi har både arrangeret bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage og jubilæer. Vi er også blevet et eftertragtet sted for den årlige julefrokost eller firmafest.

Læs mere

Fængselsmuseet

Hvorfor ikke kombinere din koncertoplevelse med et besøg i vores fantastiske og prisvindende fængselsmuseum?

Læs mere