Filtrer efter kategori
Fængselsmuseet
Rundvisninger
Festival
Børn
Udstilling
Kunst
Musik
Messe
Unge
Fængselsmuseet
Kultur
Fængselsgården
Væveriet

freedom prison

Frihed er blot et ord. Fængsel ligeså. Men sæt de to engelske ord Freedom og Prison sammen, og du ender op med grundpillen til en storslået fortælling.

 

Den 20. og 21 maj vil FÆNGSLET i Horsens udgøre rammen for byens største bidrag til Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 i form af et gratis show, hvis mage aldrig tidligere er set.

FREEDOM PRISON er et af Aarhus 2017´s udvalgte fuldmåne-projekter – og hvilket projekt! Med KOMEDIEHUSET i front vil mere end 120 artister fra hele Europa sætte spot på begreberne fængsel, frihed og begrænsning. Det hele kulminerer i en spektakulær totaloplevelse.

Det bliver stort, støjende og underholdende!

I perioden 11.-21. maj samler KOMEDIEHUSET 18 ensembler fra Danmark og hele Europa i FÆNGSLET, og sætter spot på begreberne fængsel, frihed og begrænsning.

I FÆNGSLETS rammer, vil ensemblerne opføre en række forestillinger i perioden 13.-18. maj. I løbet af denne uge, vil chefinstruktør Thomas Nielsen forberede det store hovedværk – FREEDOM PRISON SHOW – hvor alle ensembler vil medvirke til at skabe en totaloplevelse. Der er gratis adgang til alle forestillinger!

Bestil billet

 

Kunne du tænke dig at modtage Komediehusets nyhedsbrev?

Hvis du vil modtage løbende informationer om ensemblerne, forestillingerne, walk-abouts og meget mere, så tilmed dig Komediehusets nyhedsbrev på www.komediehuset.dk.

Sponsorer

Komediehuset og FÆNGSLET ønsker at takke Insero Horsens, Familien Hede Nielsens Fond samt Nordea Fonden for deres bidrag til projektet.

 

frivillig

www.komediehuset.dk finder du oplysninger om arbejdet som frivillig hjælper. Det er også her, du kan se, hvordan du tilmelder dig. Har du spørgsmål så kontakt os på tlf. +45 7629 2399.

presse

Kontakt

Kasper Lund
Kommunikations- og Marketingmedarbejder

Tlf. +45 28 94 38 43
kl@faengslet.dk