Filtrer efter kategori
 
loading

kom tættere på FÆNGSLETS ERHVERVSLEJERE

Mød FÆNGSLETs erhvervslejere og læs nærmere om, hvem de er, hvad de laver og hvorfor de synes, det er fedt at være en del af FÆNGSLET. Du kommer ind bag tremmerne og får et indblik i, hvad de eksisterende erhvervslejere mener, FÆNGSLET som kontorfællesskab kan tilbyde.

Mød SoMe-devoted

I april 2018 fandt SoMe Devoted fast base på FÆNGSLET. Det to mand høje team bestående af Mikkel Bank og Frederik Lassen der hurtigt blev en integreret del af FÆNGSLETs kontorfællesskab 2. Øst – et fællesskab som nu tæller mange sparringspartnere (og ikke mindst bordtennismodstandere).

”Det virker firkantet, men det er det slet ikke”, siger de to eksperter i sociale medier om FÆNGSLET som arbejdsplads. Beslutningen om at flytte kontor til Fussingsvej 8 var nem. Det skulle være et sted med skæve rammer og en masse personlighed, hvilket giver flere skæve vinkler og mulighed for flere og anderledes fortællinger.

Læs mere
Læs mindre

Fra deres lyse kontor på tredje sal med udsigt til FÆNGSLETs forgård, hjælper de med at skabe online synlighed for en bred vifte af virksomheder. Og ifølge de to SoMe-eksperter, vækker de gamle fængselsbygninger altid begejstring, når en potentiel kunde besøger dem for første gang. ”På en måde bruger vi rammerne som et afsæt for vores egne fortællinger om vores virksomhed”, forklarer de.

Derudover sætter de stor pris på det sammenhold, der er mellem de mange lejere i kontorfællesskabet 2. Øst. der jævnligt giver muligheder for sparing, networking og hyggelige stunder. Nå ja, og så er der jo også en bordtennisturnering i gang.

”Det er et lukket fængsel med frie rammer” siger Mikkel Bank og Frederik Lassen, der beskriver FÆNGSLET som et unikt arbejdsrum.

”Den gode historie og de autentiske rammer giver os energi til nytænkning og til at finde den skæve vinkel i vores professionelle arbejde”.

SoMe Devoted tilbyder hele pakken indenfor online markedsføring.

Læs mere om dem her!

Mikkel Bank og Frederik Lassen, partner/online konsulent i SoMe Devoted på FÆNGSLET

Mød Byblomst

I januar 2018 blev FÆNGSLET basen for Byblomst, og det var også her virksomheden kom til live. ”Vi ville gerne et sted hen med mulighed for sparing og networking. FÆNGSLET er et super fedt hus, og man kunne mærke at der var en god stemning blandt beboerne på 2. Øst. Det er vi kun blevet bekræftet i.”, udtaler Mette Bue Lorentzen sig.

”Der skal flere stauder ud i det offentlige rum”, sådan lyder det fra den nyopstartede virksomhed Byblomst, der holder til på FÆNGSLET. Byblomst tilbyder dynamisk staudebede med danske planter fra eget gartneri. Der tages udgangspunkt i vækstbetingelserne i det specifikke areal, og allerede fra andet år, skal der ikke vandes og arealet skal kun tilses to gange. Allerede der vinder man noget økonomisk på driften

Læs mere
Læs mindre

Byblomst er en unik nyopstartet virksomhed, der har en mission om at få flere blomster ud i det offentlige. ”Planter kan have en ret aktiv rolle i at skabe et fællesskab mellem mennesker. Et blomsterbed har et naturligt samlingspunkt, og vi vil gerne vise, at blomster har flere funktioner, end bare at være et driftsprojekt.”

Med kontor på Fussingsvej 8 har Byblomst etableret sig og blevet en del 2. Øst Kontorfællesskab på FÆNGSLET: ”Der er en ærlig tone, og folk deler deres problemer og hjælper, hvor de kan. Nogle af mine beslutningsprocesser er blevet betydeligt kortere, da 2. Øst Kontorfællesskab har givet mulighed for sparing. Vi deler det samme udgangspunkt, vi skal alle have en virksomhed til at lykkes.”. Med fællesskabet og de mange muligheder FÆNGSLET tilbyder, har Byblomst haft stor succes med deres nyudviklede koncept, og har allerede nu flere projekter i gang rundt omkring i landet.

FÆNGSLETs omgivelser og unikke rammer er ikke noget, Byblomst endnu har udnyttet sig af: ”Vi har endnu ikke haft kunder med på FÆNGSLET, men vi har haft samarbejdspartnere, der synes det er et super fedt sted. Det er nogle fede omgivelser at vise frem, og det vil vi bruge meget mere i fremtiden.” udtaler Mette Bue Lorentzen sig.

FÆNGSLET har givet Byblomst muligheden for at være en del af 2. Øst Kontorfællesskab, og har skabt rammerne for virksomheden, der allerede i opstarten har haft stor succes med deres nyudviklede koncept.

byblomst

Mød Yde+

I marts 2016 blev FÆNGSLET base for Yde+, der nu er en del af 2. Øst kontorfællesskab.

”Man får en rigtig god kombi-løsning hos FÆNGSLET. På den ene side får man de spændende, rå rammer i en historisk bygning, der ikke kan andet end at inspirere. På den anden side har man muligheden for at indrette sit eget kontor efter ønske. Det er den perfekte kombination ” lyder det fra Jesper Yde, der er stifter af Yde+.

Hvad og hvem er Yde+?

Yde+ er et fleksibelt reklamebureau med fokus på skarp visuel kommunikation. Yde+ tilbyder grafisk design, rådgivning, kampagneudvikling og deres eksperthjælp fra start til slut. ”FÆNGSLET er et inspirerende miljø og tilbyder anderledes tænkning, hvilket har en positiv indvirkning på vores arbejde. Det ville bestemt ikke være det samme, hvis man trådte ind på et helt almindelig kontorhotel, hvor alt er ens.

Læs mere
Læs mindre

Det giver mig klart noget at være på FÆNGSLET, men også kunderne synes, det er et interessant sted.”På kontoret på Fussingsvej 8 sidder Jesper Yde sammen med den grafiske designer Christina Skou Hymøller. Jesper startede Yde+ for 2½ år siden, og forklarer firmaets navn således:

”Yde er mig, og +’erne er de selvstændige eksperter, som jeg stoler på, og altid er tryg ved at tage med på en konkret opgave. Yde+ er en mindre virksomhed i vækst, og FÆNGSLET giver plads til, at vi kan vokse som virksomhed, samt giver og åbner rigtig mange muligheder”.

Jesper Yde og 2. Øst kontorfællesskab

”Kontorfællesskabsdelen er vi rigtigt glade for. Vi er små enkelte virksomheder, men vi er hinandens kollegaer, og vi deler vores kompetencer og viden på kryds og tværs. Det er fedt at sidde med andre selvstændige erhvervsdrivende, for man er fuldstændig i samme båd. Dette giver god sparring mellem 2. Øst. kontorfællesskabet og FÆNGSLET”, udtaler Jesper Yde sig.

”Der er ingen konkurrenter her, selvom vi sidder mange fra den kreative branche. Og det giver bare langt større værdi at dele ud af sin erfaring med de andre indsatte, og det synes jeg, vi er gode til på 2. Øst. ”. 2. Øst kontorfællesskab tilbyder ikke kun networking og sparring, men også et godt sammenhold mellem gode kollegaer. Hver onsdag er der fælles morgenmad, hvor det ikke er arbejdet, der er i fokus, men fællesskabet og de fælles interesser, der fylder rummet.

Derudover udnytter Yde+ FÆNGSLETs unikke rammer og historie: ”Vi viser lige lidt rundt, så det ikke er firmadelen man starter med, men FÆNGSLETs spændende historie. Det medvirker til et godt samarbejde og en god start på en god samtale”.

FÆNGSLET giver mere end bare en kontorplads til Yde+  –  ”Det inspirerer os hver dag til, at kunne levere et godt produkt til vores kunder”, siger Jesper Yde.

Jesper Yde beboer på fængslet

Mød patosfilm

I august 2017 blev FÆNGSLET basen for Søren Laursen, der efter mange år som tv-vært valgte at følge drømmen og blev selvstændig: ” Jeg er en specialist. Alle kan jo lave video og filme noget. Men dem jeg arbejder for, det er nogen der kan noget, men som så har brug for en specialist til f.eks. storytelling”, fortæller han.

Der var flere grunde til, at Søren Laursen valgte FÆNGSLET som base, og endda en dybere liggende grund: ”Jeg er jo Horsens-dreng, og har kunnet mærke Horsens’ selvforståelse, der var bundet op på arbejderby og kriminalitet i nattelivet, men så kom historien med koncerter og kulturby. Jeg føler lidt, jeg på en eller anden måde er med til at vende historiefortællingen til at Horsens engang var ´verdens røvhul´, men i dag er et af landets førende kulturinstitutioner. Det synes jeg er fedt at være en del af, og det er også en af grundene til, hvorfor FÆNGSLET blev min base”.

Læs mere
Læs mindre

Laursen Kommunikation fortæller historier med en skarp vinkel, og laver f.eks. storytelling via video om virksomheders værdier, brand og aktiviteter. Derudover opreklamerer han video, der bruges til markedsføring og de sociale medier. ”Jeg gør det, fordi det er det jeg kan, og det jeg gerne vil”, lyder det fra Søren Laursen.

FÆNGSLETs historie spillede en rolle

”Det her, det er bare unikke rammer, det er det bare!” Søren Laursen bruger FÆNGSLET som en icebreaker, når han har kunder med på FÆNGSLET. ”De synes alle det er spændende at komme her, og det at de får en fortælling med på vejen, det synes de er fedt. Som erhvervslejer kan jeg tilbyde dem den ekstra oplevelse, som de ikke får andre steder, og det er jo fedt! FÆNGSLETs rammer styrker relationen til mine kunder, i kraft af den fælles historie og oplevelse. De husker, hvor de var, og det gør at de husker mig og min virksomhed, og jeg kommer i top-of-mind. FÆNGSLET bidrager positivt til den gode oplevelse, som mine kunder gerne skulle få af at besøge mig”, udtaler Søren Laursen sig.

Kontorfællesskabet 2. øst byder på socialt sammenhold

Søren Laursen er som erhvervslejer en del af Kontorfællesskabet 2. øst, og det ser han mange fordele i at være: ”Det er faktisk den vigtigste årsag til at jeg valgte at sidde på FÆNGSLET. Jeg ville gerne have nogle kollegaer, og det har jeg fået. Jeg tror ikke der er andre kontorfællesskaber, der kan tilbyde det samme som FÆNGSLET. Vi er så mange nye iværksættere, vi har de samme udfordringer og det er bare super fedt”.

Det sociale har for Søren Laursen haft stor betydning for valg af base for hans virksomhed Laursen Kommunikation. Med kontorfællesskabet 2. øst får han sparringspartnere og fællesspisning. ”Jeg prøver at holde business lidt ude af det sociale, her kan vi bare snakke åbent om tingene. Det fungerer rigtigt godt”.

FÆNGSLETs rammer og Kontorfællesskabet 2. øst giver Søren Laursen de bedste omgivelser, og giver ham muligheden som enkeltmandsvirksomhed at have kollegaer.

Søren Laursen