Filtrer efter kategori
 
loading
Erhvervslejere på FÆNGSLET

Erhvervslejere PÅ FÆNGSLET

På FÆNGSLET har vi mange kvadratmeter, og vi lejer gerne de tomme ud til virksomheder o.a., som ønsker at benytte lokalerne til deres formål. Her på siden kan du møde de beboere, vi har på grunden pt.

Læs også om 2. Øst iværksætterfællesskab her.

 

For mere information kontakt:

Anders Rasmussen – Driftsleder

Tlf.: +45 8877 4232

Mail: andra@faengslet.dk

kunstnergruppen Slottet

Nogle af FÆNGSLETs bygninger huser udøvende kunstnere, der i de autentiske rammer, arbejder i inspirerende fællesskaber.

Kunstnergruppen Slottet består af 14 kunstnere, der arbejder med billedkunst, blandform, design, keramik og skulptur. De har værksted i de rå lokaler i fængslets forhenværende væveri.

Læs mere om kunstnergruppen på www.slottethorsens.dk

Horsens Museum

Fængselsafdelingen

Fængselsmuseet er et samarbejde mellem FÆNGSLET og Horsens Museum. Horsens Museum har en afdeling, der udelukkende specialiserer sig i fængselshistorie, og de holder til i nordfløjen på 3. etage. Det er desuden Horsens Museum, der leverer formidlere til vores mange rundvisninger.

Læs mere om Fængselsmuseet her.

2. øst

FÆNGSLET 2. Øst er et fællesskab for iværksættere. På FÆNGSLET 2. Øst, er der plads til både Klondyke og Korsbæk – du kan sælge stregtegninger eller strategiplaner, bare du er med på, at 2. Øst er et uformelt fællesskab og forretningsmiljø.

FÆNGSLET 2. Øst er udviklet og designet i samarbejde med Lynfabrikken, der har mange års erfaring med drift og udvikling af kontorfællesskaber for kreative iværksættere.

FÆNGSLET 2. Øst består af en blanding af kontorer, storrumskontorer og værkstedspladser. Endvidere er der fællesarealer med mødelokaler, celler til fordybelse, the-køkken og et fællesrum med AV-udstyr til oplæg og workshops. Du er altid velkommen til at kigge forbi og få en one-on-one rundvisning.

Læs mere om FÆNGSLET 2. Øst her.

De bor her

  • Komediehuset
  • Kunstnergruppen Slottet
  • Horsens & Friends
  • Horsens Museum
  • Horsens Museums Administration
  • Kystlandet

Komediehuset

Teater, Dans & Artisteri
Et kraftcenter for teater; produktion og professionel undervisning; med udgangspunkt i det visuelle og fysiske teater.
Komediehuset – Stedet hvor den vilde og spektakulære bykunst skabes gennem teater, leg og læring.

Læs mere om Komediehuset her

Horsens & Friends

Horsens & Friends er en sponsorklub, som uden et erhvervøkonomisk formål, arrangerer events, kultur- og filmbegivenheder til glæde for borgerne i Horsens Kommune.

De har til huse på FÆNGSLET, og deres lokaler ligger ud mod den store koncertplads, som de ofte benytter til koncerter og events.

Hold dig opdateret om events på FÆNGSLET ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Læs mere om Horsens & Friends på www.horsensandfriends.dk

KYSTLANDET

Kystlandet er et fælles turisme selskab for Horsens og Odder, som er etableret for at skabe merværdi for både gæster og erhverv.

Igennem de tre brands VisitHorsens, VisitOdder og MeetingHorsens står Kystlandet for udvikling og markedsføring af de to kommuner samt for at skabe synergi mellem både områderne og vores partnere. For jo mere vi samarbejder, jo længere kan vi nå med vores ressourcer.

Læs mere på
www.kystlandet.dk
www.visithorsens.dk
www.visitodder.dk
www.meetinghorsens.dk

Kontakt

Anders Ramussen

Driftleder

Tlf.: +45 8877 4232

Mail: andra@faengslet.dk