Filtrer efter kategori
 
loading

MØDER MED AFSTAND – UNDER OG EFTER COVID-19

Det er en forandret verden, vi træder ud i for øjeblikket, og der venter os en ny virkelighed efter COVID-19. Derfor har vi på FÆNGSLET nytænkt det fysiske møde, så I fortsat kan holde værdifulde og udbytterige møder med afstand – og samtidig få en oplevelse udover det sædvanlige.

Den store fængselsgrund breder sig over 120.000 kvm og rummer mange store lokaler, som gør det nemt for jer at holde møder med afstand. Vi sørger for særlige opstillinger med god afstand mellem deltagerne og mulighed for brug af flere lokaler, så I ikke alle samles på én gang.

På FÆNGSLET har I altid jeres eget område, herunder mødelokale, toiletter og pausefaciliteter. Mange af lokalerne har direkte adgang fra og til det fri, så I undgår unødvendig kontakt med andre på fællesarealer. Dermed har I også mulighed for at få frisk luft og lave walk’n talks på den naturskønne grund.Vi rengør og desinficerer jeres område flere gange under besøget – naturligvis med respekt for jeres tidsprogram. Alle deltagere får desuden udleveret sin egen lille FÆNGSLET håndsprit ved ankomst.

Al mødeforplejning serveres i eller uden for mødelokalet og deles ikke med andre gæster – og alle måltider bliver portionsanrettet eller serveres som grab’n go-måltidsposer.

Røverhistorier og tryghed på politimanér giver en unik mødeoplevelse
Og selvom der er fysisk afstand, sørger vi for at bringe jer sammen – med høj service og smil på læben. Når I nu befinder jer i de historiske bygninger, vi vil med glæde fortælle en ”røverhistorie” eller to, mens vi ledsager jer rundt på grunden. Vi har nemlig regnet ud, at den gode oplevelse er fundamentet for et værdifuldt og motiverende møde.

Hos FÆNGSLETs konferenceteam er vi nytænkende og vil gerne være jeres sparringspartner, så I kan få det perfekte arrangement bag murene – også under og efter COVID 19. Derfor er I velkomne til at kontakte os til hver en tid.

Vi glæder os til at bringe jer sammen – på afstand!

God afstand, professionelt udstyr og fleksibel forplejning

Lokalerne kan nemt indrettes med god afstand imellem alle deltagere. Det er muligt, at I alle får hver jeres bord med nummer (skolebord med stol eller højt cafébord med barstol), som I altid kan finde tilbage til.

Alle lokaler er indrettet med AV-udstyr, og I kan nemt indleje udstyr til at live-streame ud til flere lokaler, hvis det er nødvendigt. Vi faciliterer al logistik og flow hele dagen.

Når I skal spise, kan I få udleveret maden ved forskellige områder, så alle ikke samles samme sted. Ved forudbestilling tager vi selvfølgelig stadig hensyn til allergikere m.fl., og vi prioriterer fortsat bæredygtig emballering.

I kan ankomme, parkere og gå ind på FÆNGSLETs område og lokaler fra flere parkeringsområder og indgange, så I undgår at samles for mange mennesker.

Dét får I:

  • God afstand mellem alle mødedeltagere
  • Eget område på FÆNGSLET, der ikke deles med andre gæster
  • Rengøring og desinficering af jeres område flere gange under besøget
  • Alle måltider serveres som portionsanretning eller grab’n go
  • Personlig rådgivning målrettet jeres behov og udgangspunkt
  • Sparring gennem hele processen – før, under og efter mødet
  • Facilitering af al logistik fra start til slut
  • Faciliteter og udstyr til klassiske oplæg, gruppearbejde, teambuilding og mulighed for live-streaming
  • Unikke rammer, der inspirerer til nytænkning og fornyet motivation
  • En usædvanlig oplevelse – og måske en røverhistorie eller to

Brug for teambuilding?

FÆNGSLET har i tæt samarbejde med CoastZone skabt et nyt mødekoncept, hvor der er tænkt alternativt både i forhold til plenum oplægget, gruppearbejdet og teambuilding. Alt er muligt med afstand og uden at forsamles mange på én gang.

 

Vores COVID-19-retningslinjer

Vi sikrer jer en tryg oplevelse med god afstand og grundig hygiejne. Her kan I læse mere om, hvordan vi sørger for jeres sikkerhed: