Filtrer efter kategori
 
loading
Fængselsmuseet åbent 10-16
Fængselsmuseet åbent 10-16
fredag
03
. Februar
Ingen begivenheder
Fængselsmuseet åbent 10-16
mandag
06
. Februar
Ingen begivenheder
Fængselsmuseet lukket
tirdag
07
. Februar
Ingen begivenheder
Fængselsmuseet åbent 10-16
onsdag
08
. Februar
Ingen begivenheder
Fængselsmuseet åbent 10-16
Fængselsmuseet åbent 10-16
fredag
10
. Februar
Ingen begivenheder
Fængselsmuseet åbent 10-16
Fængselsmuseet lukket
Fængselsmuseet åbent 10-16
Fængselsmuseet åbent 10-16
tordag
23
. Februar
Ingen begivenheder
Fængselsmuseet åbent 10-16
fredag
24
. Februar
Ingen begivenheder
Fængselsmuseet åbent 10-16
Fængselsmuseet åbent 10-16
mandag
27
. Februar
Ingen begivenheder
Fængselsmuseet lukket
tirdag
28
. Februar
Ingen begivenheder
Fængselsmuseet åbent 10-16

MØDER MED AFSTAND – UNDER OG EFTER COVID-19

Det er en forandret verden, vi træder ud i for øjeblikket, og der venter os en ny virkelighed efter COVID-19. Derfor har vi på FÆNGSLET nytænkt det fysiske møde, så I fortsat kan holde værdifulde og udbytterige møder med afstand – og samtidig få en oplevelse udover det sædvanlige.

Den store fængselsgrund breder sig over 120.000 kvm og rummer mange store lokaler, som gør det nemt for jer at holde møder med afstand. Vi sørger for særlige opstillinger med god afstand mellem deltagerne og mulighed for brug af flere lokaler, så I ikke alle samles på én gang.

På FÆNGSLET har I altid jeres eget område, herunder mødelokale, toiletter og pausefaciliteter. Mange af lokalerne har direkte adgang fra og til det fri, så I undgår unødvendig kontakt med andre på fællesarealer. Dermed har I også mulighed for at få frisk luft og lave walk’n talks på den naturskønne grund.Vi rengør og desinficerer jeres område flere gange under besøget – naturligvis med respekt for jeres tidsprogram. Alle deltagere får desuden udleveret sin egen lille FÆNGSLET håndsprit ved ankomst.

Al mødeforplejning serveres i eller uden for mødelokalet og deles ikke med andre gæster – og alle måltider bliver portionsanrettet eller serveres som grab’n go-måltidsposer.

Røverhistorier og tryghed på politimanér giver en unik mødeoplevelse
Og selvom der er fysisk afstand, sørger vi for at bringe jer sammen – med høj service og smil på læben. Når I nu befinder jer i de historiske bygninger, vi vil med glæde fortælle en ”røverhistorie” eller to, mens vi ledsager jer rundt på grunden. Vi har nemlig regnet ud, at den gode oplevelse er fundamentet for et værdifuldt og motiverende møde.

Hos FÆNGSLETs konferenceteam er vi nytænkende og vil gerne være jeres sparringspartner, så I kan få det perfekte arrangement bag murene – også under og efter COVID 19. Derfor er I velkomne til at kontakte os til hver en tid.

Vi glæder os til at bringe jer sammen – på afstand!

Afholdte deres AWAYDAY midt i en Corona tid.

Læs med her, hvordan HR chef Charlotte Madsen oplevede deres ophold i FÆNGSLET.

Vi planlagde en to dages AwayDay event for vores ledere. Planen var 1½ dag for vores management team på 8 personer efterfulgt af en ½ dags udvidet leder event med ca. 30 personer” udtaler HR chef Charlotte Madsen.

BLÜCHER’s oprindelige plan var, at holde deres event i marts 2020.

”Men så kom Covid 19 og der skulle træffes nogle beslutninger. FÆNGSLET var fleksible lige fra starten. Først med at flytte de planlagte aktiviteter til juni 2020”.

Da vi nærmede os juni 2020, var det stadig ikke godkendt at være mere end 10 personer samlet på et sted.

”Igen udviste FÆNGSLET en super fleksibilitet, og vi delte vores AwayDay op, så vi holdt vores management team møde i juni og flyttede det udvidede ledermøde til september”.

På spørgsmålet om, hvorfor BLÜCHER valgte, at mødes fysisk og endda i et fængsel svarer Charlotte;Det er vigtigt for os, at mødes fysisk uden for de daglige rammer, for at blive inspireret og udvikle vores fællesskab. Vi valgte FÆNGSLET fordi det har en spændende historie, hvilket bringer et ekstra aspekt til agendaen”                    

”Vi oplevede FÆNGSLETS historie tæt på, både i mødelokalet med billeder af fængselsinspektørerne og til frokost i Cellegangen, al den originale historie, vi mødte, var med til at give nogle gode samtaleemner gennem hele dagen på tværs af lederteamet” fortsatte Charlotte.

Hvordan tog I højde for Corona-situationen? ”I forhold til at vi forsat er under Covid-19 restriktioner, planlagde vi aktiviteterne nøje sammen med FÆNGSLETS team for at sikre vi overholdt alle vejledningerne fra Sundhedsstyrelsen”.

Vi kiggede blandt andet på lokaler via billeder og planlagde f.eks. sammen, hvordan deltagerne kunne sidde til møderne således at vores lederteams sikkerhed var i højsædet”.

Hvordan håndterede FÆNGSLET de nye Corona-retningslinjer? ”Under hele opholdet var der plads og mulighed for at følge retningslinjerne for sikker afstand. Måltider blev serveret som portionsanretninger og der var sprit tilgængelig over alt, så vi følte os godt Covid-19 sikret”.

I var nogle af de første der holdt møde på FÆNGSLET efter lockdown-perioden – kan I anbefale det til andre? ”Alt i alt var det en rigtig spændende oplevelse til en sådan grad, at vi helt sikkert vil holde flere aktiviteter på FÆNGSLET i fremtiden. Det kan klart anbefales”. Slutter Charlotte Madsen.

Man kan sige – det var en ”fængslende oplevelse”😉

Dét får I:

  • God afstand mellem alle mødedeltagere
  • Eget område på FÆNGSLET, der ikke deles med andre gæster
  • Rengøring og desinficering af jeres område flere gange under besøget
  • Alle måltider serveres som portionsanretning eller grab’n go
  • Personlig rådgivning målrettet jeres behov og udgangspunkt
  • Sparring gennem hele processen – før, under og efter mødet
  • Facilitering af al logistik fra start til slut
  • Faciliteter og udstyr til klassiske oplæg, gruppearbejde, teambuilding og mulighed for live-streaming
  • Unikke rammer, der inspirerer til nytænkning og fornyet motivation
  • En usædvanlig oplevelse – og måske en røverhistorie eller to

Brug for teambuilding?

FÆNGSLET har i tæt samarbejde med CoastZone skabt et nyt mødekoncept, hvor der er tænkt alternativt både i forhold til plenum oplægget, gruppearbejdet og teambuilding. Alt er muligt med afstand og uden at forsamles mange på én gang.

 

Vores COVID-19-retningslinjer

I FÆNGSLET holder vi os hele tiden opdateret og tilpasser os de gældende Covid19 retningslinjer.

Du kan læse mere om vores genelle retningslinjer her;

 

God afstand, professionelt udstyr og fleksibel forplejning

Lokalerne kan nemt indrettes med god afstand imellem alle deltagere. Det er muligt, at I alle får hver jeres bord med nummer (skolebord med stol eller højt cafébord med barstol), som I altid kan finde tilbage til.

Alle lokaler er indrettet med AV-udstyr, og I kan nemt indleje udstyr til at live-streame ud til flere lokaler, hvis det er nødvendigt. Vi faciliterer al logistik og flow hele dagen.

Når I skal spise, kan I få udleveret maden ved forskellige områder, så alle ikke samles samme sted. Ved forudbestilling tager vi selvfølgelig stadig hensyn til allergikere m.fl., og vi prioriterer fortsat bæredygtig emballering.

I kan ankomme, parkere og gå ind på FÆNGSLETs område og lokaler fra flere parkeringsområder og indgange, så I undgår at samles for mange mennesker.

Pin It on Pinterest