Filtrer efter kategori
 
Festival
Børn
Marked
Kunst
Kultur
loading

Planlæg dit arrangement

Der kan være flere årsager til at I har lyst til at besøge FÆNGSLET.  Her på siden forsøger vi at beskrive muligheder for ophold, aktiviteter samt faciliteter.

Vi er altid behjælpelig med yderligere information!

MØDEPAKKER FÆNGSLET

Når du vælger at holde et møde eller en konference i FÆNGSLET, så bestemmer du i dag selv besøgstiden samt den forplejning I ønsker.

F.eks. kan vi tilbyde forskellige frokost koncepter lige fra Fangernes varme ret (serveret fra store gryder) til en lækker tapas tallerken.

OVERNATNING SOM KONFERENCEGÆST

Tag en nat bag tremmer i forbindelse med jeres arrangement og lad historierne krybe ind under huden.

SleepIn FÆNGSLET huserer i det, der i tiden som Horsens Statsfængsel var sygeafdeling for de indsatte og senere afdeling 5 for langtidsfanger. Alle celler fortæller sin egen historie.

Målet er at skabe en sammenhængende og autentisk oplevelse for de møde- og konferencegæster, der besøger FÆNGSLET. Den unikke oplevelse starter så snart, I bevæger jer ind af den store grønne port, og bliver kun forstærket hvis I vælger at tage en nat i SleepIn FÆNGSLET.

FESTER PÅ FÆNGSLET

Det er blevet populært at holde sin private fest i de historiske og autentiske lokaler på FÆNGSLET. Vi har både arrangeret bryllupper, runde fødselsdage, jubilæer og kobberbryllupper. Vi er også blevet et eftertragtet sted for den årlige julefrokost.

Ved at holde din fest hos os får du en unik oplevelse skræddersyet efter dine ønsker. Du kan vælge mellem mange forskellige lokaler, og du har mulighed for at lade dine gæster gå på opdagelse i FÆNGSLETs spændende historie som del af festen. Når du holder din fest på FÆNGSLET, kan meget lade sig gøre, men du skal være opmærksom på, at det ikke er muligt selv at stå for mad og drikke til arrangementet.

AKTIVITETER PÅ FÆNGSLET

Som mødebooker kan det være nødvendigt med sparring, når det gælder aktiviteter under jeres arrangement. Her kan FÆNGSLET hjælpe med kontakt til nogle af markedets førende eventbureauer og andet, som alle har udviklet helt unikke events der er skræddersyet til FÆNGSLET. Det betyder, at I har garanti for succes!
Bestil uforpligtende tilbud hos FÆNGSLETs Arrangementsafdeling

Kontakt Konferenceafdelingen

+45 7610 0011
arr@faengslet.dk