Filtrer efter kategori
 
loading

Praktisk info (møde/konference)

For at gøre planlægningen af dit næste arrangement så let som muligt, har vi her samlet lidt praktisk information. Skulle du ikke finde svar på det, du leder efter, er du velkommen til at kontakte os.

GRATIS Parkering

GRATIS parkeringsmuligheder på FÆNGSLETs område for personbiler og et begrænset antal pladser til busser. Der er ligeledes tre handicapparkeringspladser. Ved travlhed er der mulighed for kantstensparkering i området eller parkering ved Vesthallen på Fussingsvej.

 

AV, PA og WiFi

Der er i de fleste af FÆNGSLETs lokaler WIFI, lyd samt projektor og lærred. Har I specielle ønsker til lyd og lys har vi allerede nu samarbejdet med flere leverandører der kender de unikke lokaler på FÆNGSLET. Vi indhenter gerne tilbud i forbindelse med disse opgaver!

 

messe

FÆNGSLET har siden 2006 lagt hus til en masse messer, og det er en disciplin, vores konference-team i dén grad mestrer. Intet er for stort – intet for småt. Skriv eller ring til os, og så finder vi ud af detaljerne!

HANDICAPTILGÆNGELIGHED

FÆNGSLET er jo en gammel størrelse, og i 1853 var der ikke tænkt så meget på tilgængelighed. Bygningens indretning gør det derfor desværre ikke muligt for kørestolsbrugere og gangbesværede at se Kirken på 3. sal.

Til gengæld har vi gjort hvad vi kan med ramper over dørtrin, elevator mm., for at gøre det muligt at komme rundt i resten af udstillingen. Ramperne der fører ind til bygningen er dog meget stejle, og kan være svære at komme op af på egen hånd. Personalet hjælper meget gerne til hvis I har behov for hjælp.

Værkstederne og Gymnastiksalen som ligger ved jorden, her er fin tilgængelighed.

Arresten (iværksætteri og vækst) - FÆNGSLET i Horsens

Offentlig transport

Busser med gæster kan ikke forvente parkeringsmulighed op til og på koncertdage, men må gerne afsætte og afhente passagerer tæt på FÆNGSLET afhængig af arrangementet.

FÆNGSLET ligger 1,6 km fra banegården. Man kan se FÆNGSLET oppe til venstre når man kommer ud fra Banegården og det tager ca. 15-20 minutter på gåben. Ellers er det muligt at tage en TAXA eller bus nr. 9 fra Nørretorv.

Let adgang til de store værkstedslokaler gennem bilporten, f.eks. i forbindelse med Messer og andre kundeevents.

Har du set nok?

 

Kontakt FÆNGSLETs konferenceteam nu!
Charlotte Ørnsvig, Yvonne Hoé og Julie Bournonville sidder klar til at gøre jeres næste arrangement til en fængslende oplevelse.

 

Telefon nr.: + 45 7610 0011

Mail: arr@faengslet.dk