Filtrer efter kategori
 
loading
Caseeksempler på arrangementer

caseeksempler på arrangementer

Ledelsesakademi

 • Virksomhed: Beierholm
 • Arrangement: Partnermøde, med store krav til AV udstyr samt opkobling af medbragte PC’er
 • Deltagerantal: 14 personer
 • Dagens program: Indskrivning kl. 8.00 – løsladelse kl. 17.00

Deltagerne blev modtaget ved hovedtrappen og ført til Forsamlingshuset, hvor der var dækket op til morgenmad. Dernæst gik turen til Kirken, hvor der var velkomst og til Gl. Celle, hvor arrangementets ”gruppeceller” var. Dagen igennem blev der arbejdet i cellerne i GL. Celle og i Forsamlingshuset afbrudt af frokost i Café Lorentzen. Her stod menuen på seriøse håndmadder og gode historier. Om eftermiddagen var der velfortjent break med lækker kage og et spændende besøg i Fængselsmuseet.

Kursusdag i FÆNGSLET var en stor succes.

Et af Beierholms værdigrundlag er, at vi vil være moderne og innovative. I tråd hermed søgte vi et utraditionelt sted til afholdelse af et kursus for en gruppe af vores ledere i oktober 2015. Inspireret af FÆNGSLET’s hjemmeside blev det besluttet at holde kursusdagen netop dér. I tæt samarbejde med Yvonne Hoé fra FÆNGSLET’s konferenceafdeling fik vi sammensat en udbytterig “besøgstid”, der omfattede undervisning i Forsamlingshuset og gruppearbejde i 3 celler. I lyset af de dystre og autentiske rammer fungerede alt som aftalt, og personalet var utroligt professionelt og fleksibelt i forhold til vores ønsker. Det blev en stærk og uforglemmelig oplevelse, som kun kan anbefales.

Citat: Hanne Torndal, sekretær

Personalearrangement

 • Virksomhed: LandboNord
 • Arrangement: Personalearrangement
 • Deltagerantal: 190 personer
 • Dagens program: Indskrivning kl. 10.00 fredag – løsladelse lørdag efter morgenmad

Gæsterne blev afhentet med bus i Nordjylland og ankom til FÆNGSLET kl. 10, hvor uniformerede betjente fulgte gæsterne til Snedkeriet. Freddy Meyer holdt foredrag efterfulgt af god, gedigen fængselsfrokost, gryderet med
kartoffelmos, serveret på bedste fængselsmanér med køkultur og selvafrydning. Herefter fik gæsterne indblik i en ellers lukket verden, da en tidligere indsat og ansat fortalte om fængselslivet. Om eftermiddagen blev det stillesiddende skiftet ud med aktiv teambuilding med CoastZone, som arrangerede ”Fangeflugten.” – samarbejdsøvelser lidt ud over det sædvanlige. Mens gæsterne klædte om på Hotel Opus til aftenens fest på FÆNGSLET, blev der dækket op til tre retters festmiddag i cellerne i Gl. Celle. Under middagen var der underholdning fra bl.a. Komediehusets fængselshold, og kl. 22 rykkede festen fra Gl. Celle til Snedkeriet, hvor der var bar, live band og dansegulv.

 

Den hurtige tilbagemelding herfra er – SUPER oplevelse. Vi har kun modtaget positive tilbagemelding for arrangementet. Alle har rost det til skyerne. Og I vores organisation sker det ikke ret tit at medarbejderne gør det – vi er jo nordjyder. Fængslet dannede en super ramme for opholdet og vi havde to rigtigt
(på hver sin måde) gode indlæg. CoastZone gjorde det super på trods af vejret. God forplejning hele dagen, venligt personale, gode bands vi havde fået hyret ind, super godt med Komediehuset og en rigtig god fest til sidst. Hotellet er også et godt hotel med god beliggenhed i forhold til jer. Så alt i alt et super godt og velgennemført arrangement som jeg/vi gerne anbefaler.”

Citat: Kim Kastrupsen HR Manager LandboNord

Privat fest

 • Gæster: Familien Hausager
 • Arrangement: Konfirmation
 • Deltagerantal: 34 personer
 • Dagens program: Indskrivning kl. 12.00 – løsladelse kl. 21.00

Tvillingerne Lærke og Oliver blev konfirmeret Bededag, og de valgte at holde deres fest på FÆNGSLET. De ankom med manér i FBI bil og blev taget godt imod af alle gæsterne ved hovedtrappen. I løbet af dagen fik selskabet set en stor del af det flotte fængselskompleks. Efter velkomstbobler og canapeer fik alle gæsterne lejlighed til at se Fængselsmuseet, inden de fortsatte festen i Forsamlingshuset. Da kaffen var drukket, tjekkede de fleste ind i deres celler i FÆNGSLET SleepIn, og der blev også tid til en lille tur rundt på grunden. Dagen efter serverede FÆNGSLETs hyggelige Café Lorentzen morgenmad.

 

Vi havde en fantastisk dag, og FÆNGSLET var for os det helt rigtige sted at være. FÆNGSLET havde rammerne til en lidt anderledes konfirmation, og hele arrangementet med rundvisning på museet, overnatning på SleepIn, ankomst i FBI bilen og servering af uniformerede ”betjente”, var det helt rigtige valg for os. Morgenmaden på Café Lorentzen den efterfølgende dag var også super godt og hyggeligt, og vi fik alle lige snakket festen igennem, inden vi sagde farvel til hinanden. ALT var perfekt.

Citat: Pia Hausager, mor

Kontakt Konferenceafdelingen

+45 7610 0011
arr@faengslet.dk

lederkonference

 • Virksomhed: Silvan kæden
 • Arrangement: TOP140 Konference
 • Deltagerantal: 140 personer
 • Dagens program: Indskrivning kl. 8.00 – løsladelse lidt efter midnat

Deltagerne blev modtaget af ”betjente” ved den grønne port og ført til Snedkeriet, hvor morgenkaffen stod klar. Efter formiddagens program om strategi og markedsføring blev frokosten kørt ind og serveret på bedste fængselsmanér:
Alle greb en bakke og fik serveret dagens lune ret efter tur. Eftermiddagen stod på stjerneløb med otte stationer fordelt på hele FÆNGSLET. En af stationerne var bemandet af en tidligere betjent på Horsens Statsfængsel, mens de øvrige var bemandet af Silvans egne leverandører. Formålet var at arbejde med butikkernes egne strategiplaner. Efter omklædning og hygge i SleepIn blev selskabet budt velkommen tilbage til aftenens program: Foredrag i kirken
med en tidligere indsat, grillfest i Snedkeriet og live underholdning med Lune Carlsen.

 

Blot en træt, men ovenud glad og tilfreds hilsen herfra. Et fantastisk stykke knokkelarbejde I gjorde for os i går, og Yvonne op til dagen. Vi er alle glade og tilfredse – fantastiske rammer og et fantastisk engageret team, som støttede op hele vejen rundt. Ha’ det godt dernede.

Citat: Lone Oldenburg, HR og direktionsassistent Silvan kæden

Det var nok de bedste rammer, jeg har været i på nogle af de mange konferencer i alle de år, jeg har arbejdet i Silvan. Helt enestående, anderledes og I var alle virkelig gode og imødekommende.

Citat: Christian Hass, lederudvikllingskonsulent Silvan kæden

Teambuilding

 • Virksomhed: Dansk Shell A/S – DONG Hejre project
 • Arrangement: Teambuilding for et stort internationalt og sammenbragt hold, der arbejder på et stort projekt
 • Deltagerantal: 65 personer
 • Dagens program: Indskrivning kl. 16.00 – løsladelse kl. 22.00

65 spændte gæster blev modtaget af ”betjente” med walkies og ført til Snedkeriet, hvor der ventede dem en lækker eftermiddagsbuffet. Mens en af betjentene bød velkommen og fortalte fængselshistorier, blev selskabet afbrudt af
endnu en betjent – denne gang fra Dinnergames. Nu skulle der opklares mord! Over de næste par timer udspilledes et nervepirrende mordmysterium, som bragte gæsterne rundt på hele FÆNGSLET. Kl. 18.30 samledes alle i Snedkeriet til velkomstdrink og kåring af vinderholdet. Herefter blev der serveret festmenu, og alle blev løsladt kl. 22.00.

 

Vi havde brug for en teambuilding, som var lidt speciel, og som ikke mindede om nogle af de andre, vi har prøvet de sidste 3 år. Det var nødt til at være noget, som alle kunne deltage i uanset fysik og alder, da vi er 3 meget blandede teams, der skal arbejde sammen.
Valget faldt på, at der skulle løses et mord, da alle er nødt til at samarbejde for, at det kan lykkes, og jeg synes, at når nu der skulle være et mord, og det skulle være anderledes, så er der intet bedre sted end FÆNGSLET at gøre dette i. Det fuldendte ligesom temaet med de helt rigtige rammer, og det blev helt som forventet.
Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger fra folk, som synes, at det var spændende, og tiden gik alt for hurtigt. Med andre ord var det en succes, mange tak for det og for Jeres indsats aftenen igennem!

Citat: Anja Linaa Jensen, Document Control Lead

Pin It on Pinterest