Filtrer efter kategori
 
loading

DEt siger vores kunder

På denne side kan du se referencer fra tidligere kunder. I menuen til højre kan du ligeledes se vores referenceliste.

PENTA ADVOKATER

“Vi skulle fejre noget stort. Et rigtig flot årsresultat baseret på en forrygende holdindsats. Vi ville andet end bare holde en fest.

Vi valgte, at sige ’tak for indsatsen’ til hele holdet med en dag i en fantastisk, kulturel, historisk og autentisk kulisse. Rundvisning, opklaring af mordgåde, musikoplevelse i kirkerummet, middag med musik fra DJ, intim koncert og fest i Snedkeriet.

Planlægning af det samlede arrangement blev gennemført i ukompliceret, tæt og nærværende samarbejde med FÆNGSLET. Afviklingen og sammenbindingen af det samlede arrangement tog FÆNGSLET sig af, fra start til slut. Alt forløb efter planen.

Vi havde en forrygende og uforglemmelig dag på FÆNGSLET.

På vegne af Penta Advokater, en meget STOR TAK til FÆNGSLET for en professionel og kompetent planlægning og afvikling af vores arrangement. De bedste anbefalinger fra undertegnede og Penta Advokater.”

– Benny B. Laursen, Administrerende Direktør i Penta Advokater

LEGO

Inspiring 40 LEGO innovators is hard but the Faengslet prison venue certainly gave us a great start. The gym and adjacent workhouse were brilliant creative spaces.

Granted sleeping in cells was not to everyone’s taste. A trip round the awesome museum put this into context.

What really made the difference was how your team looked after us. Nothing was too much trouble or too hard. This was a key ingredient in our 3 day workshop being super successful.

Having run venues all around the world this is now one of my favourites.”

– Graham Bishop

DDV, Den Danske Vedligeholdsforening

DDV, Den Danske Vedligeholdsforening, har haft en fantastisk dag i FÆNGSLET. Fortiden mødte fremtiden i et spændende mix af historiske rammer og moderne teknologi.

DDV havde inviteret medlemmerne til konference 9. maj 2017 med overskriften ”Vedligehold 4.0 – inspiration og viden”.

Dagen skulle indeholde mange korte indlæg på forholdsvis kort tid. Vi søgte lokaler, der kunne rumme netop dette behov, og selvfølgelig kunne vi have valgt et traditionelt  hotel/konferencecenter men vi ønskede noget særligt.

Det blev hurtigt til et kig på FÆNGSLET, hvor medarbejderne allerede fra dag et var med på vores tankegang. Tolv celler blev taget i brug til indlæggene, en hel cellegang blev omdannet til forplejningszone, forsamlingshuset og kirken dannede rammerne for fælles indlæggene.

Simpelthen genialt til dette arrangement. En sjov og anderledes dag, skrev vores medlemmer i evalueringen. Og det er vi 100 % enige i.

– Eva Mosegaard, Sekretariatschef

Gruppebillede

NINE UNITED

Vi holdt vores sommerfest på FÆNGSLET i Horsens for 150 personer. Da vi begyndte planlægningen sammen med Fængslets arrangører, blev vi taget rigtig godt imod. Her fik vi mange gode idéer, og samtidig var de ikke bange for at lade os komme med nogle idéer ang. mad, musik, bartender osv., og hertil bruge vores egne kontakter.

FÆNGSLET holdt sammen på al planlægning, så det kom til at fungere optimalt.

Vi fik den sommerfest vi ønskede, og vores kollegaer var glade og tilfredse.

TAK FOR EN GOD FEST!

– Lea Madsen, Finance

NineUnited - FÆNGSLET i Horsens

Retsmedicinsk institut

FÆNGSLET dannede rammerne for Retsmedicinsk Institut, da de skulle afholde personalearrangement. Besøget af B-siden gjorde stort indtryk, og gav et indblik i en ellers meget lukket verden.

En af de, der overværede foredraget, var Jørgen Bo Hasselstrøm, der udtalte sig: ”Det sætter tingene i perspektiv, og man får en forståelse af ”cyklussen”. Samtidig sætter det tankerne i gang på arbejdet og i privaten, og de autentiske rammer på FÆNGSLET gjorde det kun bedre”.

Det var bestemt ikke sidste gang, Retsmedicinsk Institut besøgte FÆNGSLET. ”Vi havde alt for lidt tid”, konstaterer Jørgen Bo Hasselstrøm med et smil på læben.

Se referenceliste

Læs mere
Læs mindre

 

7N A/S

Air Liquide

Arla Foods Ingredients

Bankdata

Beierholm

BUPL

Canon Danmark A/S

Crisplant A/S

Dansk Shell A/S

Danske Bank

DDV (den danske vedligeholdsforening)

Hatting A/S

JYSK NORDIC

Jyske Bank

KL

Kriminalforsorgen

LEGO

Lemvigh-Müller A/S

Mercedes VAN Kick Off

Michelin Company

Neets

Nine United

Nordea

Novo Nordisk

Opel DK

Penta Advokater

Redoffice A/S

Round Table World 4

Siemens Wind Power

Silvan Kæden

TDC Erhverv

TL

Turbinehallen

VL Døgnet

Velux A/S

Westpharma A/S

Ziton A/S

tdc erhverv

Vi har brugt Fængslet til en afdelingsdag med en blanding af fagligt indhold, rundtur og teambuilding aktivitet. Det var en succes at gøre dette i anderledes historiske omgivelser og stor ros til Fængslet for det praktiske setup.

– Johnni Buchholdt

Foto: Jens Kaare Toftehøj

crisplant A/S

TUSIND TAK for et rigtig godt arrangement. Det var en hyggelig eftermiddag/aften med spændende rundvisninger og interessant foredrag med tidligere indsat og nuværende fængselsbetjent. Det gav stof til eftertanke.

Besøget gav et godt indblik i fængslets spændende historie og interessant at høre hvilke planer I har for stedets fremtid.

Meget underholdende. Vi kan kraftig anbefale at afholde arrangementer her. Professionelle hele vejen igennem.

– Customer Support divisionen, Crisplant a/s, Jette Nemborg, Coordinator

Novo Nordisk

Vi takker for en spændende og uforglemmelig oplevelse i fængslet.

– Anne Mette McAloone, Snr. Project Manager, Primary Packaging development

Novo Nordisk logo - FÆNGSLET i Horsens

ROUND TABLE WORLD 4

FÆNGSLET dannede ramme om Round Table World 4´s meeting samt fejring af klubbernes 75 års jubilæum. Her er, hvad præsidenten synes om arrangementet:

Fredag var der arrangeret guidet tur på Fængselsmuseet og herefter tid på egen hånd til at opleve detaljerne. Museet og historierne derfra gjorde tydelige indtryk på vores gæster, hvilket hjalp med at bygge stemningen op til lørdag aften. Selve festen holdt vi i det gamle trykkeri, som efter min mening er et fedt og anderledes lokale at afholde sådan et arrangement i for omkring 100 mennesker med dejlig bespisning og hvad der hører til. For os og vores gæster blev det den helt perfekte aften som afslutning på flere dages aktivitet!
Jeg har den største respekt for hele konferenceafdelingen for at have en fantastisk løsningsorienteret tilgang til tingene, som ikke ofte er set. Jeg kan kun på det varmeste anbefale andre at afholde et arrangement hos FÆNGSLET, som helt sikkert vil have nogle gode idéer til jeres arrangement.

– Tim Grønbech, Ex. President Round Table World 4.

Round Table 4 - arrangement FÆNGSLET i Horsens - møder og konferencer - FÆNGSLET i Horsens