Filtrer efter kategori
 
loading
mandag
14
. November
Ingen begivenheder
Fængselsmuseet lukket
mandag
21
. November
Ingen begivenheder
Fængselsmuseet lukket

DEt siger vores kunder

På denne side kan du se referencer fra tidligere kunder. I menuen til højre kan du ligeledes se vores referenceliste.

arla foods it

“Lige hjemvendt fra et fantastisk ophold som indsat FÆNGSLET

Fængslet har min største respekt, for det arrangement de havde sat sammen til os.

Hos Arla Foods IT Service Integrations skulle vi have et face2face møde, for at ryste den nye afdeling sammen, på tværs af landegrænser, både fagligt og personligt.

Vi valgte at, gå all in… Vi skulle i fængsel i 2 dage. Alle skulle ud af deres komfort zone.

Vi ankom mandag morgen, hvor alle blev modtaget i vagtmesterens kontor, alle skulle dele celle med en kollega, det foregik ved lodtrækning, (vi var jo i fængsel 🙂 )

Vi fik et super dejligt mødelokale stillet til rådighed, hvor vi blev beværtet med morgenmad, kaffe og kage i løbet af dagen. Vi havde plads og tid til at arbejde med faglige opgaver.

I Samarbejde med fængslet havde vi planlagt, at vi skulle have en guides tour rundt i deres museum, så vi fik historien om fængslet.  Det var også med til at sætte scenen, så alle kom i fængsel mode

Næsten alle kollegaer havde været ude og købe fængsles dragter, tatoo sleves og hvad de ellers mente var nødvendigt for et fængsels ophold

Vi spiste frokost i den gamle arrest, Der sad vi på gangen og kunne kigge ind i de gamle celler.

Vores aftensmad blev serveret i fængsels inspektørens mødelokale, der var dækket op med fine hvide duge, flotte vinglas og bestik… Maden blev serveret på de gamle rumdelte blik-tallerkner. -Det var så sjovt at se, kollegaernes ansigts udtryk, da de kom ind med maden 😊

Efter middagen gik vi over i vores celleafsnit (Det gamle hospital) I alle celler havde vi lagt 2 flutes, hvis man var heldig, var der en savklinge inden i, bare for sjov. 😊

Aftenen blev brugt på snak, netværks og lege, hvad vi kunne finde på af “fængselsaktiviteter”.

Morgen maden fik vi serveret i Lorantzens Cafe, hvor der var alt hvad man kunne ønske sig.

Til frokost blev vi hentet og ført over i det gamle celle afsnit, hvor vi blev fordelt i 2 celler, der sad vi og spiste frokost, sjov oplevelse.

Sidst på eftermiddagen, kom der et event firma og lavede teambuilding -Fange flugten

Der var flere sjove øvelser, som rystede os endnu mere sammen.

De bedste anbefalinger fra Arla Foods IT Infrastructure Services”

Pernille Røjel

Arla Foods IT Infrastructure Services

 

PENTA ADVOKATER

“Vi skulle fejre noget stort. Et rigtig flot årsresultat baseret på en forrygende holdindsats. Vi ville andet end bare holde en fest.

Vi valgte, at sige ’tak for indsatsen’ til hele holdet med en dag i en fantastisk, kulturel, historisk og autentisk kulisse. Rundvisning, opklaring af mordgåde, musikoplevelse i kirkerummet, middag med musik fra DJ, intim koncert og fest i Snedkeriet.

Planlægning af det samlede arrangement blev gennemført i ukompliceret, tæt og nærværende samarbejde med FÆNGSLET. Afviklingen og sammenbindingen af det samlede arrangement tog FÆNGSLET sig af, fra start til slut. Alt forløb efter planen.

Vi havde en forrygende og uforglemmelig dag på FÆNGSLET.

På vegne af Penta Advokater, en meget STOR TAK til FÆNGSLET for en professionel og kompetent planlægning og afvikling af vores arrangement. De bedste anbefalinger fra undertegnede og Penta Advokater.”

– Benny B. Laursen, Administrerende Direktør i Penta Advokater

LEGO

Inspiring 40 LEGO innovators is hard but the Faengslet prison venue certainly gave us a great start. The gym and adjacent workhouse were brilliant creative spaces.

Granted sleeping in cells was not to everyone’s taste. A trip round the awesome museum put this into context.

What really made the difference was how your team looked after us. Nothing was too much trouble or too hard. This was a key ingredient in our 3 day workshop being super successful.

Having run venues all around the world this is now one of my favourites.”

– Graham Bishop

DDV, Den Danske Vedligeholdsforening

DDV, Den Danske Vedligeholdsforening, har haft en fantastisk dag i FÆNGSLET. Fortiden mødte fremtiden i et spændende mix af historiske rammer og moderne teknologi.

DDV havde inviteret medlemmerne til konference 9. maj 2017 med overskriften ”Vedligehold 4.0 – inspiration og viden”.

Dagen skulle indeholde mange korte indlæg på forholdsvis kort tid. Vi søgte lokaler, der kunne rumme netop dette behov, og selvfølgelig kunne vi have valgt et traditionelt  hotel/konferencecenter men vi ønskede noget særligt.

Det blev hurtigt til et kig på FÆNGSLET, hvor medarbejderne allerede fra dag et var med på vores tankegang. Tolv celler blev taget i brug til indlæggene, en hel cellegang blev omdannet til forplejningszone, forsamlingshuset og kirken dannede rammerne for fælles indlæggene.

Simpelthen genialt til dette arrangement. En sjov og anderledes dag, skrev vores medlemmer i evalueringen. Og det er vi 100 % enige i.

– Eva Mosegaard, Sekretariatschef

Gruppebillede

NINE UNITED

Vi holdt vores sommerfest på FÆNGSLET i Horsens for 150 personer. Da vi begyndte planlægningen sammen med Fængslets arrangører, blev vi taget rigtig godt imod. Her fik vi mange gode idéer, og samtidig var de ikke bange for at lade os komme med nogle idéer angående mad, musik, bartender osv.

FÆNGSLET holdt sammen på al planlægning, så det kom til at fungere optimalt.

Vi fik den sommerfest vi ønskede, og vores kollegaer var glade og tilfredse.

TAK FOR EN GOD FEST!

– Lea Madsen, Finance

NineUnited - FÆNGSLET i Horsens

Retsmedicinsk institut

FÆNGSLET dannede rammerne for Retsmedicinsk Institut, da de skulle afholde personalearrangement. Besøget af B-siden gjorde stort indtryk, og gav et indblik i en ellers meget lukket verden.

En af de, der overværede foredraget, var Jørgen Bo Hasselstrøm, der udtalte sig: ”Det sætter tingene i perspektiv, og man får en forståelse af ”cyklussen”. Samtidig sætter det tankerne i gang på arbejdet og i privaten, og de autentiske rammer på FÆNGSLET gjorde det kun bedre”.

Det var bestemt ikke sidste gang, Retsmedicinsk Institut besøgte FÆNGSLET. ”Vi havde alt for lidt tid”, konstaterer Jørgen Bo Hasselstrøm med et smil på læben.

 

Her på hjemmesiden kan du finde inspiration til dit næste arrangement ved, at læse om de mange besøg FÆNGSLETS konferenceafdeling har haft.

Du kan også, ved at klikke på linket ovenfor, følge FÆNGSLET på LinkedIn, hvor vi ofte fortæller om nye tiltag samt nye oplevelser med vore gæster.

tdc erhverv

Vi har brugt Fængslet til en afdelingsdag med en blanding af fagligt indhold, rundtur og teambuilding aktivitet. Det var en succes at gøre dette i anderledes historiske omgivelser og stor ros til Fængslet for det praktiske setup.

– Johnni Buchholdt

Foto: Jens Kaare Toftehøj

crisplant A/S

TUSIND TAK for et rigtig godt arrangement. Det var en hyggelig eftermiddag/aften med spændende rundvisninger og interessant foredrag med tidligere indsat og nuværende fængselsbetjent. Det gav stof til eftertanke.

Besøget gav et godt indblik i fængslets spændende historie og interessant at høre hvilke planer I har for stedets fremtid.

Meget underholdende. Vi kan kraftig anbefale at afholde arrangementer her. Professionelle hele vejen igennem.

– Customer Support divisionen, Crisplant a/s, Jette Nemborg, Coordinator

HOSPITALSAPOTEKET

“Lørdag d. 15.6.19 holdt Hospitalsapoteket Region Midtjylland et arrangement i FÆNGSLET for ca. 170 af apotekets medarbejdere. Det blev en  spændende, anderledes og inspirerende dag. Arrangementet handlede om udvikling af apotekets opgaver, om at se muligheder, være innovativ og ha’ gå-på-mod. Vi valgte derfor at lade Carl August Lorentzens ord “hvor der er vilje er der en vej” være overskrift og inspirationskilde for dagen. Dagen rummede bl.a. samarbejdsøvelser rundt om på fængselsområdet (arrangeret af Roldskov Adventure). Dagen sluttede med en velkomstdrink i “Gamle Celle” efterfulgt af fest i “Snedkeriet” for alle medarbejderne. Ved midnat fik alle amnesti og kunne forlade fængslet!

Vi har følt os rigtig godt og professionelt behandlet både under planlægningen af arrangementet og ved afviklingen af dagens program. Fin let frokost (“vand og brød”), kort introduktion til deltagerne om FÆNGSLET, gode rammer med nødvendigt AV-udstyr og god mad (buffet) i hyggelige rammer om aftenen. Og hele vejen meget venlige og hjælpsomme medarbejdere fra FÆNGSLET.

Kommentarer fra medarbejderne efter arrangementet har bekræftet os i, at dagen var en succes, hvor rammerne har haft stor betydning.

Tak for en god dag!”

 

– Peter Mielche, Funktionsleder

ok a.m.b.a.

 

“Vi har haft en aldeles fremragende oplevelse med at gennemføre vores årlige personaledag i FÆNGSLET i Horsens.

Den indledende planlægning og kommunikation med FÆNGSLET fungerede rigtig godt. De var hurtige til at svare på vores henvendelser og gik langt for at imødekomme vores behov. Også samarbejdet med FÆNGSLETS partner på gennemførelsen, teambuilding firmaet CoastZone, forløb super godt. På dagen for arrangementet var der pludselig brug for fleksibilitet og handlekraft, da vejret udfordrede os – men også det blev klaret fremragende af personalet. Vi holdt en super fest i magasinet, og drog hjem fra FÆNGSLET mætte på indtryk og oplevelser. En stor tak til personalet i FÆNGSLET og personalet fra CoastZone for en fantastisk dag bag tremmer!”

– René Toldbod, HR og Kommunikationschef

ROUND TABLE WORLD 4

FÆNGSLET dannede ramme om Round Table World 4´s meeting samt fejring af klubbernes 75 års jubilæum. Her er, hvad præsidenten synes om arrangementet:

Fredag var der arrangeret guidet tur på Fængselsmuseet og herefter tid på egen hånd til at opleve detaljerne. Museet og historierne derfra gjorde tydelige indtryk på vores gæster, hvilket hjalp med at bygge stemningen op til lørdag aften. Selve festen holdt vi i det gamle trykkeri, som efter min mening er et fedt og anderledes lokale at afholde sådan et arrangement i for omkring 100 mennesker med dejlig bespisning og hvad der hører til. For os og vores gæster blev det den helt perfekte aften som afslutning på flere dages aktivitet!
Jeg har den største respekt for hele konferenceafdelingen for at have en fantastisk løsningsorienteret tilgang til tingene, som ikke ofte er set. Jeg kan kun på det varmeste anbefale andre at afholde et arrangement hos FÆNGSLET, som helt sikkert vil have nogle gode idéer til jeres arrangement.

– Tim Grønbech, Ex. President Round Table World 4.

Round Table 4 - arrangement FÆNGSLET i Horsens - møder og konferencer - FÆNGSLET i Horsens

Pin It on Pinterest