Filtrer efter kategori
 
loading

PLANLÆG DIT BESØG

Hvad enten du er alene eller sammen med familien/vennerne, kan du opleve Fængselsmuseet på flere forskellige måder. Du er velkommen til at gå rundt i museet på egen hånd, men kan også vælge at booke en guidet rundvisning. Det er altid muligt at gå rundt i museet på egen hånd inden for museets normale åbningstid, mens der kun er rundvisning for enkeltpersoner i skoleferier og på udvalgte datoer i løbet af året. Hvis I er en større gruppe, der skal besøge museet, kan I vælge at booke en grupperundvisning, så vi i fællesskab kan planlægge besøget efter jeres behov og ønsker. En rundvisning tager ca. 75 minutter og skal gerne bookes i god tid forinden.

Læs mere om mulighederne her på siden.

KONTAKT

Receptionen

Tlf. nr.: +45 7610 0011

kontakt@faengslet.dk

 

Åbningstider og priser

På egen hånd

Det er nemt at gå rundt i Fængselsmuseet på egen hånd. Pile viser dig vej, og AV-udstyr har gjort oplevelsen levende og autentisk. Fanger og ansatte er bragt til live gennem skyggespil på væggene, og du kan se og høre dem på skærme, i telefoner og i samtaleanlæg, hvor de fortæller om stort og småt, der fylder i et fængselsliv. Du kan også få følgeskab af tidligere fanger eller ansatte ved at vælge et eller flere af de ti ID-kort, der hænger i ”Slusen,” når museumsturen starter.

rundvisning

På en rundvisning vil en af Fængselsmuseets dygtige formidlere vise rundt og fortælle om udstillingen. Nogle rundvisninger vil have et særligt tema, og andre rundvisninger er all round og giver et spændende indblik i fængselslivet gennem 153 år. Rundvisning for enkeltpersoner ligger typisk i skoleferier og på udvalgte datoer i løbet af året, mens grupperundvisninger kan bookes størstedelen af året og er et tilbud til større grupper.