Filtrer efter kategori
 
loading

Grupperundvisning

På FÆNGSLET har vi forskellige former for rundvisnings- og foredragstilbud til grupper.

På denne side kan du læse meget mere om mulighederne og booke en rundvisning online. Du kan også vælge at kontakte vores receptionen på telefonnummer +45 7610 0011 eller skrive til kontakt@faengslet.dk

RUNDVISNINGSTYPER

Rundvisningerne er alle for maks. 25 pers. og varer op til 75 min.

Allround rundvisning
Få fængslets 153 årige historie fortalt på en rundtur i hele udstillingen. Rundvisningen foregår på alle fire etager i Fængselsmuseet.

Flugt
Temarundvisning om fangers flugtforsøg.

Kirken og fængslet
Temarundvisning om kirkens centrale rolle og placering i fængslet

Den trappeløse
En trappeløs rundvisning for gangbesværede. Rundvisningen kommer ikke rundt i hele museet og har ekstra fokus på den sidste halshugning i Danmark af Jens Nielsen. Bemærk, der kan stadig forekomme enkelte trapper på turen.

Mit fængsel – Fængselsbetjentene fortæller

Kom med en fængselsbetjent på rundvisning gennem det spændende Fængselsmuseum og få en oplevelse ud over det sædvanlige. [Bemærk: Uanset antal kan der kun bookes ved at sende en forespørgsel til guide@faengslet.dk]

FOREDRAG

For at optimere oplevelsen for større grupper, anbefaler vi, som et alternativ til standardrundvisningerne, et foredrag på 30 min., inden udstillingen opleves på egen hånd. Foredraget, der foregår i et af FÆNGSLETs autentiske lokaler, giver en introduktion til udstillingen via hjemmesiden www.faengslet2.dk, som er Fængselsmuseets virtuelle platform.

Åbningstider og Entrépriser

priser

Grupperundvisning (ca. 75 min.)
Kr. 900,- i lavsæson pr. gruppe op til 25 pers. + entrébillet pr. pers.
Kr. 1.100,- i højsæson pr. gruppe op til 25 pers. + entrébillet pr. pers.
Foredrag (ca. 30 min.)
Fra kr. 2400,- + entrébillet pr. pers.
En rundvisning, der afholdes, starter eller slutter uden for vores normale åbningstid koster kr. 2000,- + entrébillet pr. pers. Bemærk samtidig at der IKKE er mulighed for at gå rundt på egen hånd i forbindelse med en rundvisning uden for åbningstiden. Dette skal aftales særskilt mod ekstra tillæg.

Lavsæson: November til og med februar
Højsæson: Marts til og med oktober

BOOK EN GRUPPERUNDVISNING

Falder henvendelsen ikke en under nogen af de tre overstående kategorier, kan I læse mere vedr. særlige forespørgsler på denne side: Særlige forespørgsler for grupper.

På egen hånd

Som gruppe kan I også sagtens fravælge en rundvisning og i stedet tage turen rundt på egen hånd. Det kan I læse mere om på siden via linket herunder.

Grupperundvisning i forgården - Fængselsmuseet i Horsens

KONTAKT

Receptionen

+45 7610 0011
kontakt@faengslet.dk