Filtrer efter kategori
 
Festival
Børn
Marked
Kunst
Kultur
loading

Grupperundvisning

På FÆNGSLET har vi forskellige former for rundvisnings- og foredragstilbud til grupper.

På denne side kan du læse meget mere om mulighederne og booke en rundvisning online. Du kan også vælge at kontakte vores receptionen på telefonnummer +45 7610 0011 eller skrive til kontakt@faengslet.dk

RUNDVISNINGSTYPER

Rundvisningerne er alle for maks. 25 pers. og varer op til 75 min.

Allround rundvisning
Få fængslets 153 årige historie fortalt på en rundtur i hele udstillingen. Rundvisningen foregår på alle fire etager i Fængselsmuseet.

Flugt
Temarundvisning om fangers flugtforsøg.

Kirken og fængslet
Temarundvisning om kirkens centrale rolle og placering i fængslet

Den trappeløse
En trappeløs rundvisning for gangbesværede. Rundvisningen kommer ikke rundt i hele museet og har ekstra fokus på den sidste halshugning i Danmark af Jens Nielsen. Bemærk, der kan stadig forekomme enkelte trapper på turen.

FOREDRAG

For at optimere oplevelsen for større grupper, anbefaler vi, som et alternativ til standardrundvisningerne, et foredrag på 30 min., inden udstillingen opleves på egen hånd. Foredraget, der foregår i et af FÆNGSLETs autentiske lokaler, giver en introduktion til udstillingen via hjemmesiden www.faengslet2.dk, som er Fængselsmuseets virtuelle platform.

Åbningstider og Entrépriser

priser

Grupperundvisning (ca. 75 min.)
Kr. 900,- i lavsæson pr. gruppe op til 25 pers. + entrébillet pr. pers.
Kr. 1.100,- i højsæson pr. gruppe op til 25 pers. + entrébillet pr. pers.
Foredrag (ca. 30 min.)
Fra kr. 2400,- + entrébillet pr. pers.
En rundvisning, der afholdes, starter eller slutter uden for vores normale åbningstid koster kr. 2000,- + entrébillet pr. pers. Bemærk samtidig at der IKKE er mulighed for at gå rundt på egen hånd i forbindelse med en rundvisning uden for åbningstiden. Dette skal aftales særskilt mod ekstra tillæg.

Lavsæson: November til og med februar
Højsæson: Marts til og med oktober

BOOK EN GRUPPERUNDVISNING

Falder henvendelsen ikke en under nogen af de tre overstående kategorier, kan I læse mere vedr. særlige forespørgsler på denne side: Særlige forespørgsler for grupper.

På egen hånd

Som gruppe kan I også sagtens fravælge en rundvisning og i stedet tage turen rundt på egen hånd. Det kan I læse mere om på siden via linket herunder.

Grupperundvisning i forgården - Fængselsmuseet i Horsens

KONTAKT

Receptionen

+45 7610 0011
kontakt@faengslet.dk