Filtrer efter kategori
 
Festival
Børn
Marked
Kunst
Kultur
loading

Café Lorentzen lukker midlertidigt

|

5. april 2018

Forpagterne bag Café Lorentzen IVS på FÆNGSLET har desværre set sig nødsaget til at indgive konkursbegæring og har i samme forbindelse indstillet driften. Derfor lukker caféen, indtil nye forpagtere er fundet.

Caféen har været drevet af familien Helth Kristensen, og det er med beklagelse, at FÆNGSLET har modtaget beskeden om, at den fortsatte drift med familien ved roret ikke er mulig.

”Vi har været glade for samarbejdet med familien Helth Kristensen, og de har skabt en café med en utrolig hyggelig atmosfære, god mad og med plads til alle. Det er vigtigt for FÆNGSLET’s mange gæster, at der er en god café, de kan besøge i forbindelse med en tur i Fængselsmuseet eller i forbindelse med et af de mange events på FÆNGSLET. Vi går derfor straks i gang med at finde nye forpagtere, som kan videreføre caféen,” siger Astrid Søes Poulsen, direktør for FÆNGSLET.

Også familien Helth Kristensen ser med stor beklagelse på den nuværende situation, men ser tilbage på en god tid på FÆNGSLET.

”Café Lorentzen har for os været et familieprojekt, som vi har nydt at drive i fællesskab. Caféen har været med til at skabe liv på FÆNGSLET hen over de senere år, og det har været os en fornøjelse at servicere vores mange gæster. Vi er derfor helt utroligt ærgerlige over, at caféen nu må lukke. Vores vigtigste opgave lige nu er at hjælpe dem, der har reservationer i bogen.” siger Lone Helth Kristensen på vegne af familien.

Indtil de nye forpagtere er på plads, arbejder FÆNGSLET på en midlertidig løsning, så de mange besøgende stadig kan få en kop kaffe og lidt godt at spise.

Tremmer med hænder - Café Lorentzen

KONTAKT

For yderligere information kontakt Astrid Søes Poulsen på tlf. 21 44 50 39 eller e-mail aspo@faengslet.dk eller Lone Helth Kristensen på tlf. 21 25 84 62 eller e-mail cafelorentzen@gmail.dk.