Filtrer efter kategori
 
loading

DET ENESTE HUN VILLE, VAR AT DANSE

|

30. november 2017

Førhen i tiden blev Statsfængslet kaldt for ’Slottet’. Så måske er det ikke en tilfældighed, at der sent i november udspillede sig et rent Askepot-eventyr på Fussingsvej 8. Læs videre og find ud af, hvordan en heroisk driftsmedarbejder reddede aftenen for en uheldig festdeltager. Og hendes sko.

FÆNGSLETs konferenceafdeling består af fire personer. Men når der er mange mennesker på FÆNGSLET – fx til en større konference eller en fest – så er der brug for lidt flere hænder.

Derfor er det heldigt, at FÆNGSLET har en flok dygtige driftsmedarbejdere, der gerne hjælper til, når der er brug for det. De er både effektive, snarrådige og fleksible.

Men ofte er det deres fænomenale evner til at løse usædvanlige problemer, der stjæler overskriften. Som fx dengang en grøn golfvogn blev omdannet til et VIP-fartøj (du kan læse den historie her).

En lørdag sent i november var det igen tid til at tænke kreativt, da en uforudseelig hændelse truede med at gøre en uheldig festdeltager til aftenens bænkevarmer.

Ja, det var faktisk lige så trist, som det lyder. For det eneste hun ville, var at danse.

 

EN KNÆKKET HÆL

Okay, okay. Vi pynter måske en smule på historien. Vi kan jo ikke vide, om den uheldige festdeltager havde tænkt sig at danse til den lyse morgen.

Vi ved dog, at hælen på den ene af hendes stiletter knækkede, hvilket umuliggjorde dans. Og det kunne konference-teamet ikke have siddende på sig!

Jeg skyndte mig at kalde på en af FÆNGSLETs driftsmedarbejdere gennem den høje musik”, fortæller konferencechef Charlotte Ørnsvig.

Inden sangen var slut, havde han fundet en limpistol og var ved at ordne skoen. Han ringede endda til sin kone og bad hende komme forbi med et par lånesko, som hun kunne bruge, mens limen tørrede”.

 

SKOMAGER, BLIV VED DIN LÆST

Jeg er dybt imponeret over den snarrådighed, der lå bag løsningen. Og den ødelagte stilet var så god som ny, da festen var forbi”, siger Charlotte. ”Man plejer jo at sige ’skomager, bliv ved din læst’, men i dette tilfælde er jeg ikke sikker på, at jeg er enig”.

Endnu engang er det klart, at driftsmedarbejderne er limen, der binder FÆNGSLET sammen. Og vi kan se frem til flere kreative løsninger i fremtiden.

Indtil da er der en række spørgsmål, der trænger sig på:

  • Burde FÆNGSLETs driftsmedarbejdere altid være bevæbnet med limpistoler?
  • Bør der være et sortiment af låne-sko i forskellige størrelser på FÆNGSLET?
  • Mon der er plads til et walk-in closet på rockergangen?

 

FIRMAFEST PÅ FÆNGSLET

Kunne du også tænke dig at få en unik firmafest på FÆNGSLET? Så tøv ikke med at kontakte vores dygtige medarbejdere!

Det eneste hun ville, var at danse

Inden sangen var slut, havde han fundet en limpistol og var ved at ordne skoen. Han ringede endda til sin kone og bad hende komme forbi med et par lånesko, som hun kunne bruge, mens limen tørrede”.

– Charlotte Ørnsvig, Imponeret konferencechef