Filtrer efter kategori
 
loading

Jul på FÆNGSLET

|

27. oktober 2017

Tilbage i tiden var Statsfængslet ikke ligefrem julehyggens højborg. Men d. 11. og 12. november tager vi revanche! Uanset om du leder efter spændende julegaver, lidt godt til ganen eller blot rendyrket julehygge, så må du ikke gå glip af ‘Jul på FÆNGSLET’.

Når der i gamle dage lugtede brunt og brændt rundt om på cellegangene, havde det intet med madlavning at gøre. Og et perfekt foldet julehjerte gav ingen respekt i fængselsgården. Ak ja.

Men alt det har heldigvis ændret sig, og nu om dage ser alle på FÆNGSLET frem til juletiden – og især ‘Jul på FÆNGSLET’, der er årets hyggeligste begivenhed!

‘Jul på FÆNGSLET’ er ikke kun et klassisk julemarked. Det er også et designmarked med fede julegaveideer samt en flot oppyntning af Fængselsmuseet. Der er, med andre ord, hele tre gode grunde til at tage familien med på FÆNGSLET d. 11. og 12. november:

 

1. Kickstart julehyggen!

Tag hele familien med til julemarkedet ‘Jul Bag Tremmer’ og kickstart julehyggen med boder, pebernødder, glögg og æbleskiver.

 

2. Find de bedste julegaver!

Gå på jagt i ‘Designcellerne’ i Arresten og find årets absolut bedste julegaver. 26 forskellige kunstnere/designere står klar til at fremvise deres bedste kreationer indenfor brugskunst, dekorationer, keramik, tøj og smykker mm.

 

3. Få stof til eftertanke – og ideer til julepynt!

Fængselsmuseet byder inden for til et julepyntet museum. Der vil være juletræer, julestjerner og julehjerter. Kirken bliver meget smuk med ægte granguirlander, mens celler, gange og kontorer bliver pyntet ud fra fotografier og mundtlige beretninger fra tidligere ansatte og fanger.

Jul på FÆNGSLET