Filtrer efter kategori
 
Koncerter
Festival
Børn
Udstilling
Marked
Kunst
Musik
Messe
Unge
Kultur
loading

600 KONFERENCEGÆSTER FIK AUTENTISK FÆNGSELSOPLEVELSE

|

23. maj 2017

15 busser. 600 mennesker. Én kæmpe konference. Tirsdag den 25. april går over i historien som én af FÆNGSLETs travleste dage nogensinde.

I forbindelse med KL’s store Teknik- & Miljøkonference besøgte 600 gæster FÆNGSLET til en dag fyldt med faglige diskussioner og god forplejning. Allerede fra starten blev det tydeligt, at de mange konferencegæster kunne se frem til en autentisk fængselsoplevelse. De blev nemlig mødt af skuespillere fra Komediehuset klædt ud som uniformerede vagter. Intet undslap deres skarpe blik – selv busserne blev underlagt nøje inspektion!

Efter lidt sightseeing i forgården blev gæsterne ledt over til Snedkeriet til en fælles velkomst.

 

Strategiske møder rundt om på FÆNGSLET

Herefter blev konferencegæsterne delt ind i grupper og sendt ud i seks unikke mødelokaler på FÆNGSLET, hvor de afholdt strategiske møder. Nogle blev sendt til Forsamlingshuset, Arresten og Gymnastiksalen – andre Snedkeriet, Trykkeriet og Kirken.

Charlotte Ørnsvig, Konferencechef på FÆNGSLET, fremhæver hvordan de autentiske fængselslokaler bidrager positivt til den faglige diskussion: ”Lokalerne i sig selv fungerer glimrende som isbrydere. Hvis dynamikken i gruppen endnu ikke er helt på plads, så hjælper en kort snak om tremmer for væggene og spektakulære flugtforsøg”.

FÆNGSLETs direktør, Astrid Søes Poulsen, er enig. ”Stadig flere virksomheder får øjnene op for, at unikke møde- og konferencefaciliteter gør et eller andet ved den faglige diskussion. Det er blot én af grundene til, at FÆNGSLET er blevet et eftertragtet sted at holde møder og konferencer”, tilføjer hun.

 

Fængselsgryde og foredrag i Magasinet

For mange af konferencegæsterne var den store fællesfrokost i Magasinet nok højdepunktet. Langs væggene stod en række ”fængselskokke” nemlig klar til at smide rundhåndede skefulde af nærende gryderet op på metalbakker. Tankerne blev ledt hen på amerikanske fængselsfilm og –serier.

De mange gæster forlod FÆNGSLET en oplevelse, og et regnslag, rigere. For selvom FÆNGSLETs konferenceafdeling er garant for en fantastisk faglig dag, har de ingen indflydelse på det danske forårsvejr.

Stadig flere virksomheder får øjnene op for, at unikke møde- og konferencefaciliteter gør et eller andet ved den faglige diskussion. Det er blot én af grundene til, at FÆNGSLET er blevet et eftertragtet sted at holde møder og konferencer

– Astrid Søes Poulsen, Direktør for FÆNGSLET

 

 

Lokalerne i sig selv fungerer glimrende som isbrydere. Hvis dynamikken i gruppen endnu ikke er helt på plads, så hjælper en kort snak om tremmer for væggene og spektakulære flugtforsøg

– Charlotte Ørnsvig, Konferencechef på FÆNGSLET