Filtrer efter kategori
 
loading

KUNST, KAMP OG KOSTUMER I MARTS

|

26. februar 2019

Marts måned byder på lidt af hvert på FÆNGSLET. Vi går fra den ene yderlighed til den anden, når vi inviterer kreative kunstnere og maskeklædte wrestlere indenfor. Og får du eller dine kære også lyst til at hoppe i kampdragt og maske, så får I muligheden til vores årlige fastelavnsfest for børn i alle aldre. Læs med og find ud af, hvad I skal opleve i marts.

Lørdag den 2. og søndag den 3. marts er spækfyldt med kulturelle oplevelser på FÆNGSLET.

Rotary Kunstmesse 2019

I dagtimerne kan du berige synssansen med spændende kunst til Rotarys årlige kunstmesse. 40 anerkendte kunstnere fra hele landet udstiller malerier, skulpturer, fotokunst og grafik i Magasinet lørdag og søndag kl. 10:00-16:00. Overskuddet fra messen går til lokale og internationale humanitære formål.

Se mere om kunstmessen her.

Krigeriske kæmpere optræder med wrestling

Vi springer direkte fra kunst til kamp, om aftenen den 2. marts kan du nemlig opleve fuldvoksne mænd kaste hinanden rundt i ringen til Dansk Pro Wrestlings Jailbreak 3. Der er garanti for en undergoldende aften med borde og stole flyvende gennem lokalet, når wrestlerne giver et hæsblæsende show fyldt med action og hårdtslående hug. Kom tæt på ekstraordinær fysik og fascinerende teknikker, når de atletiske scenekunstnere dyster mod hinanden i Trykkeriet.

Se mere om showet her.

Gratis fastelavnsfest med præmier

Søndag slutter vi den oplevelsesrige weekend af med et brag af en fastelavnsfest for børn i alle aldre – og den er helt gratis! Fastelavnstønderne er fyldt til randen med lækre godter og sjove sager, som kun venter på at blive befriet. Vi kårer de bedst udklædte og kroner kattekonger- og dronninger, som hver vinder gavekort til Kids Coolshop. Og selvfølgelig kan du også stille lækkersulten med fastelavnsboller og varm kakao fra baren. Så find dit yndlingskostume frem og vær med til at fejre fastelavn på FÆNGSLET den 3. marts kl. 10-12 i Snedkeriet.

De voksne skal ikke snydes, så mens børnene slår katten af tønden, har du mulighed for at komme med på en særlig rundtur. Det unikke ved rundturen er, at vi primært bevæger os i arealer, som normalt ikke er offentligt tilgængelige. Turen er gratis, men kræver tilmelding.

Se mere om fastelavn og den unikke rundtur her.

Vi glæder os til at se dig, uanset om du er kunstelsker, kampklar eller kostumeklædt!